- 1 Eylül 2010
- 11.645
- 22.260
canım afedersin ya görmedim... bakıyorum şimdi
çok sağol canımmmmmmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım afedersin ya görmedim... bakıyorum şimdi
sorma yaa
ovulasyon diyorum o ne diyorlar
canım 23 ü yumurtlama günün 13. gününde yumurtluyosun,,,19 21 23 25 27,,,bence bu tarihlerde çalışş,,,
çok teşekkür ederim tatlım yaaa..kafayı yiycektim :)
Aralık ayı anne adayı oldum arkadaslarrr :)))
soufly senin kac gün kalmıştı canım
bende aralık ayı anne adayıydım 4 hafta 4 günlük yavrum darısı tüm isteyenlerin basına 9 aylık korunmasız bir dönemden sonra sorun mu var diye düşünmeye başlamıştım
bende aralık ayı anne adayıydım 4 hafta 4 günlük yavrum darısı tüm isteyenlerin basına 9 aylık korunmasız bir dönemden sonra sorun mu var diye düşünmeye başlamıştım
canım bu adresi de kullanabilirsin son 3 adet tarihini giriyosun en verimli günleri söylüyor sana tabi mutlaka yanılma payı oluyodur ama bi fikir olur an azından
Ovulasyon Takibi Hesaplaması | Dr. Murat Berksoy
nasıl makbule geçti anlatamam
teşekkür ederimmm