- 13 Kasım 2010
- 1.638
- 0
Olabilir valla
İnsan beni de görür
Günaydın bu arada gerçi öğlen oldu ama :76:
dur bakalım belki bugün de seni görürüm...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olabilir valla
İnsan beni de görür
Günaydın bu arada gerçi öğlen oldu ama :76:
kızlar ısteyen herkese Allah ınsallah hayırlı zamanda bı bebıs verırı bende cok ıstemıştım hazıran ayında bu mutlulugu yasattı bıze.sımdıde dogum heyecanı sardı ınsallah sızlerde cok gec kalmadan alırsınız bebıslerınızı kucaklarınızaaaa
ayy bende rüyalarımda ben doğuruyorum,acısız hiç hissetmeden hemde,,,yakın akrabalarım doğuruyoo filann,,,kafayı yicem bu gidişle,,,
günaydın kızlarrr dün gece 9u geçiyodu benim görüntü gitmiş 12 de anca kalkabildimmm
EEE
hamilelik halsizlik yorgunluk yapar ya o bakımdan uyanamamışsındır
alemsin canım yaa
inşallah ondandır diyeyim
(yakıştı mı ne )
bende görüyorum hamile kaldığımı doğurduğumu falan... amaaaa:86::86:nn kafayı bozduk haa
Yakıştı yakıştı
Ya kızlar bişey sorcam gerçi değildir ya neyse
benim göbek deliğimin bayağı bi aşağısında bikini bölgesinde ortada ufak bi çukurluk oluştu
yeni farkettim
eşim düşük bel giyiosun kemer oraya iz yapmıştır dedi ama önceden hiç farketmedim neyse ben zaten unutmuştum onu
ama bugün gördüm biri daha yazmış konulardan birine aynı benim gibi adetine 5-6 gün varmış
biri de altına afrkadaşımın da öyleydi hamileymiş diye yazmış
şimdi gel de umutlanma
:44:
dur bakalım belki bugün de seni görürüm...
bence gel sen umutlan çünkü sen hamilesin.(Bak geçen kavak yellerindeki mine de hamileydi ,labaratuvar sonuçlarında pozitifin yanında 4-650 yazıyodu..4 ten itibaren pozitif demek ki.e senin 3 tü taa ne zamannn
ben doğurduğumu değil de hep test yaparken görüyorum
çift çizgi çıkıyo hep
ayyyyy aynı ben valla bende rüyamda test yapıyorum ve çift çizgiyi görüyorum ama sonra düşürmüşüm ağlıyodum çok Allah korusun yaa çok takıyoruz biz naolcak bizim halimiz bilmem ama bence sen hamilesin çünkü değerin 3 yani yükselmeye başlamış daha çok erken diye bu kadar düşük normalde 0 lı değerler çıkması lazım ama senin 3 bence kesin hamilesin ayyyy hadi inşallah
Hadi bakalım o zaman
kirpiklerimde karıştı zaten
göğüslerim de şiş
özellikle alt tarafları çok acıyo
gözbebeklerimi daha düşünce gücüyle büyütemiyorum ama inşallah onu da başarıcam yakında
Grömezsen sorarım sana :76:
soulfly_eu ve deece siz kesin hamişsiniz bana göre,benim umudum pek yok dünden sonra karnım ağrıyoo,sanki adet olcakmışım gibii,,,,
soulfly_eu ve deece siz kesin hamişsiniz bana göre,benim umudum pek yok dünden sonra karnım ağrıyoo,sanki adet olcakmışım gibii,,,,
şekerim seni görmeme gerek yok bence hamilesin çünküüüü