günaydın kızlarrr tuhaf tuhaf ruyalar gördüm..hep bebekli çocuklusıyırıyorum ufak ufak galiba
aman canım hepimiz sıyırdık burda zararı yok napalım
haha deme bişi canım..eşimle konuştum çarşambaya kadar gelmesse çarşamba sabah sibel kan testine gider(hele şükür seslerini duyar gibiyim )
valla benim ailemdeki hemen herkes adetten sonra ,çalışmalara başlamış,istedikleri ayda da hamiş kalıyorlar....hiç birinin yumurtlamaya filan baktığı yok,bi ben bakıyorumm
Aralık ayı anne adayı oldum arkadaslarrr :)))
bende aralık ayı anne adayıydım 4 hafta 4 günlük yavrumdarısı tüm isteyenlerin basına 9 aylık korunmasız bir dönemden sonra sorun mu var diye düşünmeye başlamıştım
ya kızlar karnım ağrıyoo,,,pazartesi gelmeden yoksa regli mi oluyorumm acaba,,,
ya kızlar karnım ağrıyoo,,,pazartesi gelmeden yoksa regli mi oluyorumm acaba,,,
Aralık ayı anne adayı oldum arkadaslarrr :)))
inşallah olmuyosundur canım ama hamileliğin başındada adet sancısı gibi ağrı oluyormuş bazen öyle diyorlar
inşallah hamilesindir de ondan ağrıyodur canım
selaaaaaaaaaaaaam kızlaaarrr
bende bugün öğrendim bebişimin olacağını kan değerim 565 çıktı :)... doktorum 21 aralıkta tekrar bekliyo. henüz bebişimi göremedim ama bizz çok mutluyuzz darısı tüm isteyenlere inşallaah:)
bende bugün öğrendim bebişimin olacağını kan değerim 565 çıktı :)... doktorum 21 aralıkta tekrar bekliyo. henüz bebişimi göremedim ama bizz çok mutluyuzz darısı tüm isteyenlere inşallaah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?