- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.255
- 598
sen mi ben mi
Nasıl dayanıyosun
ben dayanamıyorum valla geçen seferde iki kere kan testi bi sürüde idrar testi yapmıştım ama emin olamıyodum bi türlü kimyasalmış çünkü
bu sefer eşim bütün parama el koycakmış ki test falan alamayayım
bu kan testleri de epey bütçemi yıkmıştı
Nasıl dayanıyosun
ben dayanamıyorum valla geçen seferde iki kere kan testi bi sürüde idrar testi yapmıştım ama emin olamıyodum bi türlü kimyasalmış çünkü
valla bende dayanamıyorum... hep bu sefer beklicem diyorum ama yine beklemiyorum.. daha dün sinirlendim kendime düşünmicem artık dedim gün hesabı bile yapmicam dedim bugün ovulasyon testi araştırmaya başladım.:84::84::84:
valla bende dayanamıyorum... hep bu sefer beklicem diyorum ama yine beklemiyorum.. daha dün sinirlendim kendime düşünmicem artık dedim gün hesabı bile yapmicam dedim bugün ovulasyon testi araştırmaya başladım.:84::84::84:
Nasıl dayanıyosun
kan testeleri ne kadara yapılıyor,tecrübeli olarak sana bi danısayım canım
arkadaşlar size bişey sormak istiyorum burda bu konuyla ilgili bişey yok ama cvp verirseniz sevinirm..benim son adetim 17 kasımdı..20 sinde doktoro gittim klomen diye bi ilaç verdi 5 gün kullandım günde iki kere..daha sonra kontrole gittim ayın 30 unda doktor ilaç sana fazla gelmiş çok fazla yumurtlama olmuş dedi özellikle sol tarafta...çatlatma iğnesi yapmadı düzenli ilişkiye gir dedi..benim 1 haftadan beri kasıklarım ağrıyor batma tarzında oturup kalkarken yatarken oluyo genellikle sağıma soluma dönerken aynı şekilde karnım şiş göğüs uçlarım acıyo acaba bu ağrılar fazla yumurtlamadan dolayımı hamile olma olasılığım var mı? 4-5 gün içinde adet olmam lazım beni de eklerseniz sevinirim..
çalıştığım için belki de sizin kadar düşünmeye vaktim kalmıyor.ya da bende bi sorun var kaygısızımdayanabilidğim kadar dayanıcam çok tuhaflaştım ama ya öğlen yemeğe gittim kuş kadar bişiy yedim bi kaç gündür de böyle...bazı şeyleri hiç yemek istemiyorum (sevdiğim halde) bazı şeyleri de deli gibi yiyesim var.
Canım bunlar hamilelik belirtileri arasındaarkadaşlar size bişey sormak istiyorum burda bu konuyla ilgili bişey yok ama cvp verirseniz sevinirm..benim son adetim 17 kasımdı..20 sinde doktoro gittim klomen diye bi ilaç verdi 5 gün kullandım günde iki kere..daha sonra kontrole gittim ayın 30 unda doktor ilaç sana fazla gelmiş çok fazla yumurtlama olmuş dedi özellikle sol tarafta...çatlatma iğnesi yapmadı düzenli ilişkiye gir dedi..benim 1 haftadan beri kasıklarım ağrıyor batma tarzında oturup kalkarken yatarken oluyo genellikle sağıma soluma dönerken aynı şekilde karnım şiş göğüs uçlarım acıyo acaba bu ağrılar fazla yumurtlamadan dolayımı hamile olma olasılığım var mı? 4-5 gün içinde adet olmam lazım beni de eklerseniz sevinirim..
bir arkadaşımın iştahı senin gibiymiş.ilk hamilelik belirtim buydu dedi :)
slm canım hoşgeldin,çok iyi anlıyorum seni.slm kızlar nabersiniz valla ben kendimi zor tutuyorum test yapmamak için insan evde oldumuda zaman geçmek bilmiyorki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?