Kızlar merhaba... Dün akşam gördüm kırmızıları bende.. Baya bi ağladım bu defa ya hani tutamadım kendimi çok sıkıldım... Eşim çok sormaz aslında günümü falan tam bilmez... Sürpriz yapacaktım ona... Suya düştü tabi.... Sonra pişman oldum tabi ağladığım için Allah yerini ve zamanını biliyodur benim ne haddime diye kızdım kendime... Bugün atlattım çok şükür... Bu ay ovulasyon testi almak istiyorum netten yardımcı olursanız sevinirim... Hiç denemedim çünkü aklımda kalmasın... Soğan kürüne kafayı takmıştım ama sabah nasıl içecem işe gitmeden çok zor midem kabul etmezmiş gibi geliyo... Sadece geceleri içsem fayda etmez mi acaba?
üzülme canım dediğin gibi hayırlısı böyleymiş ocak ayına inşallah güzel haberlerini alırız[/QUOamin canım inşallah...
Topicten araştıracam.. Size de haber veririm... Bu arada günde yine 2 defa soğan kürüfakat sabah değil de biri akşam yemekten önce açken bir de yatmadan önce ? doğru mu anladım... o zaman yaparım 7. günü başlıcam dime...
Kızlar Yine ben 6 aralıkta hastalanmam gerekiyodu 27 günde bir olurum hiç gecikmemiştm şimdiye kdr.....:97: kasıklarım acayıp bı sekılde batıo gıbı deısık bı duygu agrıo gıbı sankı ama adet agrısı gıbı deil zaten bende adet ağrısıda olmaz.... korkuyorum ümitlenmek istemiyorum
gunaydın canım,
valla benim de aynı kasıklarım gecen cumadan beri agrıyor,sürekli uyuyorum ama adet gecikmesi olmadan da bişey yapmak istemiyorum,insanın morali bozuluyor,psikolojik de olabailir bunlar
sen neden test filan yapmadın,biraz daha mı bekleyeceksin?[/QUya insan ister istemez üitlenio yapınca negatif çıkarsa die korkuom bıraz daha zaman geçsin die bekliorm ama catlıcam :)
Günaydın canım
yok dimi gelen giden
yok canım ya.ya hamileyim ya da psikolojim bozuldu.zira bikaç belirti var :86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?