Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah canım idrar testi adet geçtikten sonramı belli oluyor test alıp test yapmak istiyorum ama çıkmaz diye düşünüyorum ve üzülmekten korkuyorum en iyisi beklemek galiba..
anlamıyorum bazı insanlar hemen hamile kalabiliyo biz stress yapıyoz ondan mı olmuyo.. dün kayınvalidem komşunun çocuğu olmuş çok tatlıydı bi görsen dedi acayip moralim bozuldu.kötü niyetli demesede gelde şimdi strese girmee
anlamıyorum bazı insanlar hemen hamile kalabiliyo biz stress yapıyoz ondan mı olmuyo.. dün kayınvalidem komşunun çocuğu olmuş çok tatlıydı bi görsen dedi acayip moralim bozuldu.kötü niyetli demesede gelde şimdi strese girmee
slm canım hoşgeldin,çok iyi anlıyorum seni.
için içine sığmıyor biliyorum,ama yapma daha çok erken.
Başka şeylerle oyalan,geçiyo zaman bi şekilde.
inşallah canım idrar testi adet geçtikten sonramı belli oluyor test alıp test yapmak istiyorum ama çıkmaz diye düşünüyorum ve üzülmekten korkuyorum en iyisi beklemek galiba..
yaaa bir an coşuyorum gidip yapayım bi test ne kaybederimki diyorum bi an geliyo yok dur daha bekle diyorum bugünü atlatırsam yarın gezmeye gidicem zaten zaman geçer cuma yada cumarteside yaparım artık testi bazı kişilerin silik çizgi çıkmış testleri adet öncesi yapmışlar onları okuyunca zor tutuyorum kendimi zaten şu topikten biri ben yaptım dese dayanamıcam:18:
Ay canım benim yaaa
Ben,m adetime daha on gün olduğu için daha bu durumlara gelmedim
Ama şu kasığım batınca belim bacaklarım ağrıyınca benim de hemen test yapasım geliyor
sanki çıkacak gibi
ama işte ne yapalım fakirin umudu bir dilim ekmek :)
canım bende senin gibiyim şu an kendimi zor tutuyorum test yapmamak için bugün 22. günüm meraktan çatlıycam:18:
Ay canım benim yaaa
Ben,m adetime daha on gün olduğu için daha bu durumlara gelmedim
Ama şu kasığım batınca belim bacaklarım ağrıyınca benim de hemen test yapasım geliyor
sanki çıkacak gibi
ama işte ne yapalım fakirin umudu bir dilim ekmek :)
canım bende senin gibiyim şu an kendimi zor tutuyorum test yapmamak için bugün 22. günüm meraktan çatlıycam:18:
ben 5 senelik evliyim ama 1.5 seneden beri deniyoruz ve 29 yaşındayım bundan dolayı hemen olsun istiyorum yaşım geçince hiç olmaz diye çok korkuyorum..
Evet hayatta öyle şanslı insanlar var kıskanmıyor da değilim hani
Moral bozmak yok
Elbette bizde bebişlerimizi kucağımıza alıcaz zamanı gelince
pozitif enerji
Kızlar hadi ben kaçıyorum
döndüğümde inşallah güzel haberler alırım :79: