Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenlerin umut dolu paylaşım alanı...

tam bunuda sorcaktim zaten...
28 aralikta sabah iliskiyemi girsem diye..
ama gerci esim o gün öglenci yani sabah yapma imkanimiz var tabi o saatte uyanabilirsekk

e canım öğlenci diyosun öğlene kadar yatmayın sizde çok erken kalkmanızada gerek yok ne kadar sürüyo sanki

e canım öğlenci diyosun öğlene kadar yatmayın sizde çok erken kalkmanızada gerek yok ne kadar sürüyo sanki

canim biz esimle gece 3-4 ben bazen yalniz olursam 5-6 gibi yatiyoruz öglen 2-4 gibide kalkiyoruz
o yüzden bizim icin biraz zor olucak erken kalkmak ondan dedim

farlutal mi verdi? o hap bazen gebeliği bile kolaylaştıryor için rahat olsun.çok sevindim her şeyin normal olmasın deecesiiiii

öyle canim... bebek icin herseyi yapiyoruz bunuda yapicaz artikk

ebrucum 28 inde yumurtlayacan muhtemelen,,,hiç kalkma yataktan,aslında akşam yapınca kalkmak zorunda olmuyosun,,,ama gündüz olunca kalkıyosun ister istemez,ben akşam çalışacam banane ..

ebrucum 28 inde yumurtlayacan muhtemelen,,,hiç kalkma yataktan,aslında akşam yapınca kalkmak zorunda olmuyosun,,,ama gündüz olunca kalkıyosun ister istemez,ben akşam çalışacam banane ..

öyle canim bende karar verdim sabahtan yapicam

benım kocişte bugun tutturdu bu ay bende bı dr gıdıcem dıye belkı bende bı sorun vardır dıye,, bende arastırdım bıraz netten azosperm dıe bısey var sperm sayısı düşüklüğü yada hareketsiz olabılıyomus
Allah korusun ya, keçiboynuzu iyi gelıyomuşş alıp yedırsemmı acaba

canim biz esimle gece 3-4 ben bazen yalniz olursam 5-6 gibi yatiyoruz öglen 2-4 gibide kalkiyoruz

canım siz geceleri gündüz gibi takılıyonuz,günüzleride gece gibi,o yüzden sen sabah yapp,,,
anammm kafamı karıştırdın ebruuu

sağol canım,maydanoz suyunu bugün gelen misafirlerimde söyledi.
Ama maydanoz suyunun şu dönemde çok iyi olmadığını duydum.
Yani herhangi bir gebeliğe karşı tehlikeliymiş.O kadar çalışırken başa dönmeyim şimdi.
Bol bol su tüketip,efervesan içmekten başka şansım yok.
Bu arada ben ovulasyon testimi yapmadım bugün,bi müsadenizle yapıp geleyim

hmm tamam o zaman... e şöyle yapın madem geç yatıyosunuz yatmadan önce yapın şöyle 3-4 gibi zaten sabah olmuş olur

canım siz geceleri gündüz gibi takılıyonuz,günüzleride gece gibi,o yüzden sen sabah yapp,,,
anammm kafamı karıştırdın ebruuu

canim sabah yattigim icin yine sabah veya öglene dogru saatimi kurup kalkarsam ve gündüz uyumassam aksam 10 gibi yatarim ben...
ozaman sabahta erken kalkip bebek yaparizz

iyi akşamlar kızlar bnde birsüredir sizleri takip ediyorum 29 kasımda edet oldum ekim ayını hatırlamıyom malesef o yüzden tam yumurtlama tarihini hesaplayamadım ama işallah tutturmuşuzdur :) 2-3gündür adet olacakmışım gibi karnım ağrıyo belimde feci ağrıyo, pek bi uyuşuğum hep yatmak istiyorum 2 gündürde aşırı başım ağrıyo

canım keçiboynuzunu yemek işe yaramıyomuş sperm sayısını arttırmaya kaynatılmış suyu iyi geliyomuş ibrahim saraçoğlu anlatmış nasıl yapılacağını

valla canım bi arkadaşım demişti başağrısıda hamilelik belirtisiymiş ama tabi herşey psikolojikde olabilir belli olmuyo eğer adetin 28 günde bir oluyosa bikaç gün sonra bi test yap istersen

bende buay hamile kalmak istiyorum.yeni yıla hamile olarak girsem keşkeee ahhhhhhh ahhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…