kızlarrr idrr testi yapmıştımm adetim 3 gün geçti.ççokk silik çıktı.kan tahlili yaptırdım.hamilelik var ama değer 139 sizce düşük mü bu değer daha yüksek olması gerekmiyor mu
1 hafta vardı. ama ben pcos hastasıyım, hesaplayıcılara göre 1 hafta vardı. ben önceki gebeliğimde olduğu gibi demir tadı alıyordum her şeyde,kasık ağrım vardı ve akıntım da öncekindeki gibi beyaz ve pütür pütürdü.o yüzden 20,21,22,23,24 kasımda art arda test yaptım. 24 kasımda 1 saat sonra gördük ama hayalet gibi,toz pembe bile değil.25 kasımda da yarım saati aşkın sürede çıktı,26 kasımda hcg tahlilim sadece 25'ti. benimki istisna bir durum bence,benim döllenmeden 3 gün sonra,daha bebek rahimde değilken ağzımın tadı değişti ikisinde de.dr bile şaşıyor.biliyor olsam psikolojik diyeceğim,o da değil.bu konuda beni baz alıp moralini bozma.sedacım erken derken ne kadar erken adetine kaç gün vardı.benim arkadaşlarım hep 3 gün kala ,2gün kala öğrendilerde.
tamam canım.takmıcam ya.adet günümden bir gün sonra yapim bari.inşallah görürüm çift çizgiyi:79:
kızlarrr idrr testi yapmıştımm adetim 3 gün geçti.ççokk silik çıktı.kan tahlili yaptırdım.hamilelik var ama değer 139 sizce düşük mü bu değer daha yüksek olması gerekmiyor mu
tebrikler arkadaşım,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
tebrikler masal800 Allah kucağına almayıda nasip etsin.
1 hafta vardı. ama ben pcos hastasıyım, hesaplayıcılara göre 1 hafta vardı. ben önceki gebeliğimde olduğu gibi demir tadı alıyordum her şeyde,kasık ağrım vardı ve akıntım da öncekindeki gibi beyaz ve pütür pütürdü.o yüzden 20,21,22,23,24 kasımda art arda test yaptım. 24 kasımda 1 saat sonra gördük ama hayalet gibi,toz pembe bile değil.25 kasımda da yarım saati aşkın sürede çıktı,26 kasımda hcg tahlilim sadece 25'ti. benimki istisna bir durum bence,benim döllenmeden 3 gün sonra,daha bebek rahimde değilken ağzımın tadı değişti ikisinde de.dr bile şaşıyor.biliyor olsam psikolojik diyeceğim,o da değil.bu konuda beni baz alıp moralini bozma.
beni bunca hastalığa,kısırlık nedenine,düşük nedenine rağmen hamile kalmış biri olduğum için bbaz al,umut olayım sana. allahım hepimize nasip etsin bebeklerimizi koklayıp kucklamayı.o isterse her şey olur.
moral bozmak yok tamam mı arkadaşım?
inşallah canımmm adet geçince daha garanti.şimdi çıkmaya bilir zaten.belirtin var mı
inşallah canımmm adet geçince daha garanti.şimdi çıkmaya bilir zaten.belirtin var mı
tatlım belirti şöyle var.hep adetten önce göğüslerim ağrır,yine ağrıyor.beyaz bir akıntı geliyor çok sık.daha önce adetten 1 hafta önce bazen bir kere gelirdi.hepsi bukadar başka bişe yok yani...
herkes aynı belirtilerden bahsediyo.başka aklınıza gelen varmı arkadaslarrrrr.bi düşününn lütfennn
benim gibisin desene! ben yeni yeni kabulleniyorum şimdikini,daha dün karnımda ölen bebeğime ağladım,allah aynı acıyı yaşatmasın.inşallah canımm sağoll.bir düşüğüm var o yüzden aynı şeyleri yaşayacam diye çook korkuyorumm.hiç sevinemedim bilee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?