iyiyim canım benim sen nasılsın kocişkon ne tepki verdi süprizine bakimbende adetimin bitmesini bekliyorumsabırsızlıkla canım buuum bummlara başlamak için yoksada buumm bummmlar yatacak kayınvalidemler gelirse
bizim bum bummlarda yattııı bu ayyyyy::84::84::84:
hoşgeldin canım iyidir senden?[ iyi beklemedeyim as kaldı reglye
iyiyim canım benim sen nasılsın kocişkon ne tepki verdi süprizine bakimbende adetimin bitmesini bekliyorumsabırsızlıkla canım buuum bummlara başlamak için yoksada buumm bummmlar yatacak kayınvalidemler gelirse
canım ya doktor deyince bende hiç gidip öyle test filan yaptırmadım ya gitsem mi acaba ne dersin?:26:
niye ki canım ya üzüldüm şimdisizleri kardeşim gibi seviyorum hepinizi hoş kız kardeşimde ablamda yok sizler varsınızzzzzz
kızlar arkadaşımın bir telefonu var yumurtlama günlerini hangi gün yüzde kaç şansın olduğunu filan gösteriyoo,,,bende bugün ona bana bakmasını söyledim,%99 diyo bugün ve yarın içinnn
......bayıldım bu telefona,
daha hiç doktora gitmedim ben yaaa gitsem ii olcak aslında:)daha yeni ewlendim fırsat olmadı :84:
ah canım benimm sagoll aynen valla buraya gırmeden gunu tamamlayamıyorum aklım hep burda
canım bende rahım yarası varda gecen ay dr adet bıtımı gel donduralım dedı bende kararsız kaldım ya çünkü 2, 3 hafta bum bummmm yasakoyle oluncada bebişede ara vermıs olcaz napsamm bılmıyorumm
saol canım napıyosun nasılsın?
canım ya doktor deyince bende hiç gidip öyle test filan yaptırmadım ya gitsem mi acaba ne dersin?:26:
sürprizi caktirmadan hallettigim icin cok sasirdi beklemedigini söyledi
pastayida gece o gittikten sonra yaptimya yani pasta falanda beklemiyormuşumuş
bizde dün başladik calişmalara
ama Ka_derin de dedigi gibi yapmak istiyorum yani 1 gün arayla bugün calisma olmadi...
ama yarin yine olucakk
ya varya benim basimada gecen ay gekmisti böyle bisii
annemler tamda yumurtlama günümde bizde yatili olarak kaldilar... ama biz o firsati yinede degerlendirdik sessiz sessizbide gece saat 11 de telefon calmazmi kardesim aramiş
tam şeyin ortasinda
neyseki babam kalkti bakti telefona ama biz devam ettik
ayy ammada terbiyesizim ben yaa
kızlar arkadaşımın bir telefonu var yumurtlama günlerini hangi gün yüzde kaç şansın olduğunu filan gösteriyoo,,,bende bugün ona bana bakmasını söyledim,%99 diyo bugün ve yarın içinnn
......bayıldım bu telefona,
canım peki yara hamile olmana engel teşkil edermiymiş yada hamile olduğunda bebeğe zararı olurmuymuş?daha sonra dondurulsa olmaz mı ya?
sürprizi caktirmadan hallettigim icin cok sasirdi beklemedigini söyledi
pastayida gece o gittikten sonra yaptimya yani pasta falanda beklemiyormuşumuş
bizde dün başladik calişmalara
ama Ka_derin de dedigi gibi yapmak istiyorum yani 1 gün arayla bugün calisma olmadi...
ama yarin yine olucakk
ya varya benim basimada gecen ay gekmisti böyle bisii
annemler tamda yumurtlama günümde bizde yatili olarak kaldilar... ama biz o firsati yinede degerlendirdik sessiz sessizbide gece saat 11 de telefon calmazmi kardesim aramiş
tam şeyin ortasinda
neyseki babam kalkti bakti telefona ama biz devam ettik
ayy ammada terbiyesizim ben yaa
yok hayır gitmedim hiç:S daha yeni ewlendim ben:))
2 ay oldu daha :)) benim yaşım 21 eşimin 29..onun yaşından dolayı çok istio..ben çok istiorum öle bi durumumuz war yanii
aaa canim hemen banada baktiiirrr lütfeennn süpermis buu
2 ay oldu daha :)) benim yaşım 21 eşimin 29..onun yaşından dolayı çok istio..ben çok istiorum öle bi durumumuz war yanii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?