Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam canım duasını yaparım ben...biliyorum bu sorularım için saçımı başımı yolmak istiyosunuz ama ben artık yavaş yavaş kaçsam olur mu?misafirliğe gidicez de kocacişkomla...
seviyorum sizi ben bi de öpüyorum koskocaman
ne kadar da sevimliyim dimi amaaaa...
hoşbulduk cnm:))) daha bu ay denemeye başladık...acaba çocuum mu olmuo testi erken mi yaptım anlamadım ki
slmm kzlar napıosunuz??
men deldimmmnapıyosunuz kızlar kız terlik nereye yahuuuu oturuyordukneyse canım sana iyi gezmeler buarada orda da uyuklama haaa
ayy canım daha yeni başlamışsınız ,,,hemen umudunu kaybetme,,,benim 3. ay olacak ,adet günün geçerse tekrar test yaparsın,olmazsada üzülmee,,,daha sıkı çalışırsın,
men deldimmmnapıyosunuz kızlar kız terlik nereye yahuuuu oturuyordukneyse canım sana iyi gezmeler buarada orda da uyuklama haaa
tamam :)) bana bi bebek lazım o da bu ay lazımmm:10 çok istiorum umarım seninde olur hemen
hosgeldin kuzummm napiyosun iyimisin:79:
tamam :)) bana bi bebek lazım o da bu ay lazımmm:10 çok istiorum umarım seninde olur hemen
hoşgeldinn zehracımmm,,,
bizedeeeee lazımmmm
ahh canım ,hepimiz çok istiyoruz,ama hayırlısını istiyoruz dimi:)) Rabbim hayırlı zamanda verecek demekki,öyle düşün,,,hiç dr a gittinmi?kontrol amaçlı
ahh canım ,hepimiz çok istiyoruz,ama hayırlısını istiyoruz dimi:)) Rabbim hayırlı zamanda verecek demekki,öyle düşün,,,hiç dr a gittinmi?kontrol amaçlı