Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geçmiş olsunnn çokkk, üzülme stresten oluyo zaten heppp
canım sabah onlar uyanmadan duşunu alırsın,,,dert ettiğin şeye bakk,,,
bilmiyorum ki...ama görünen o...15 gün sonra fln adet olucam göründüğü kadarıyla..sonra bi dahaki ay kendiliğimden adet olursam eğer anlıcam yumurtladıgımı..yani ocakta benden umut yok gözüken...moral bozma canim olsun dedigin gibi Allah beterinden saklasin...
simdi calismalar adet olduktan sonrami baslayacak nasil olcakki bu:44:
öyle heralde..sana da çok geçmiş olsun canım..geçmiş olsunnn çokkk, üzülme stresten oluyo zaten heppp
selam kızlarrrr ben geldimmmmm.. bomba gibiyimm bugün bitiyo adetim yarın başlıyoruz çalışmalara hadi bakalım hayırlısı...
bide ya ben şimdi adet olmadan önceki gün duanın 177 tanesini okumuştum yaa ama bir kişi için niyet etmiştim o zaman ilk başta karar oydu ya.. turlikde benim gibi yapmış hatta... sonra bir hafta içinde herkese diye karar alınınca bende adetim bitsin öyle okurum diyodum. şimdi ben yarın okucam duamıda 177'yi 261'e mi tamamlicam yoksa 261 tane baştan herkese niyet edip demi okucam bilemedim... ebruuuuu ne diyosun şekerimm
selam kızlarrrr ben geldimmmmm.. bomba gibiyimm bugün bitiyo adetim yarın başlıyoruz çalışmalara hadi bakalım hayırlısı...
bide ya ben şimdi adet olmadan önceki gün duanın 177 tanesini okumuştum yaa ama bir kişi için niyet etmiştim o zaman ilk başta karar oydu ya.. turlikde benim gibi yapmış hatta... sonra bir hafta içinde herkese diye karar alınınca bende adetim bitsin öyle okurum diyodum. şimdi ben yarın okucam duamıda 177'yi 261'e mi tamamlicam yoksa 261 tane baştan herkese niyet edip demi okucam bilemedim... ebruuuuu ne diyosun şekerimm
evet canım olabilir tabiki ben yapabilirsem ay çok mu pısırığım yahu ben bu konularda
yok canım hiç bi rahatsızlıgı yokk dr tamamen temızlensın dıye donduralım ıstersen dedı zaten oyuzden kararsız kaldım bende
canım bir hafta yada on gün kalırlar galiba keyiflerine göre yaneya gelsinler benim için sorun değil ama işin içinde bebiş olunca akan sular duruyor işte
evet canım olabilir tabiki ben yapabilirsem ay çok mu pısırığım yahu ben bu konularda
canim siz arabada yapın ozaman, gidin ne bilim orman dag tepe v.s. orda yapin
ıssız bi yer olsun ama
bu defada bunlar ne biçim karı koca,hiç duş aldıklarını görmedik,ne biçim yeni evli bunlar yaaa diye düşünmesinler sonra..........
canim siz arabada yapın ozaman, gidin ne bilim orman dag tepe v.s. orda yapin
ıssız bi yer olsun ama
canımm valla gülme krızıne soktunnn beni
kız zaten yapmak sorun değilll sonrası banyo kısmı anladığım kadarıyla
bu defada bunlar ne biçim karı koca,hiç duş aldıklarını görmedik,ne biçim yeni evli bunlar yaaa diye düşünmesinler sonra..........
kizz dogruyaaaa ammada kafam karisti benim... kocasiyla 1 gün arayla dus alsinlar iste veya zehra ,,,ben hergün dus almadan yapamam desin,,,, öyle olur bakk
ne kadarda akilliyim ama dimi
kizz dogruyaaaa ammada kafam karisti benim... kocasiyla 1 gün arayla dus alsinlar iste veya zehra ,,,ben hergün dus almadan yapamam desin,,,, öyle olur bakk
ne kadarda akilliyim ama dimi