yok canım gebelıge bı engeli yokmus hatta bu ay korunma hamıle kalırsan dogumdan sonra yaparız dedı ama nerdeeeezaten bebek olmuyo dıye gıtmıstım yumurtalarıma falan baktı hıcbı sorun yokkk dedı yarada engel değil dedi. eşimde tedavini ol kurtul dıyo karar veremedım
bebişim kontrol amaçlı bi görün dr a,,,her ihtimale karşılık,,,folikasit verir dr ona başlarsın,,,
aaaa estagfirullah canım ne terbiyesizibuarada kardeşinde tam zamanını bulmuş benimde eşimin tlfsi öyle sanki bumm bummlara ayarlanmış mübarek zırt pırt çalar bir gün arayla yapılması daha iyi canım bana kalsa hergün yapacam ama ayyy ne kadar arsızım bende dimi kayınvalidemler varken sessiz sessiz olur belki canım ama beni düşündüren banyo kısmı ya of içim şişti iyicene
merhaba kızlar ben geldim.annemlerdeyiz sırf siz merak edersiniz diye yazmaya girdim..şimdi;
doktora gittim sonuçlarımı aldım malum..hormonlarım gayet normalmiş.sadece bu ay yumurtlamadığım için adet olamamışım. (başta bu lafı duyunca moralim fln çöktü ama sonra telaşe mahal olmadığını anlattı dr'um).bir de o akıntı mantar olduguma işaretmiş.geçsin diye fitil verdi 1 hafta boyunca fitil kullancam artı adet duzenliyici hap.bu akşamdan itibaren başlıyorum her ikisine de.hap bittikten sonra 1 hafta içinde regl olmam gerekiyormuş..ve yumurtlamamın normale girmesi..eğer girmesse hapı tekrar kullanıcakmışım..
azıcık moralim bozuldu ama napalım Allah beterinden saklasın...
canım o arkadaşımda burda kk dan,,,yarın görürsem bakmasını söylerimm senin içinn...
merhaba kızlar ben geldim.annemlerdeyiz sırf siz merak edersiniz diye yazmaya girdim..şimdi;
doktora gittim sonuçlarımı aldım malum..hormonlarım gayet normalmiş.sadece bu ay yumurtlamadığım için adet olamamışım. (başta bu lafı duyunca moralim fln çöktü ama sonra telaşe mahal olmadığını anlattı dr'um).bir de o akıntı mantar olduguma işaretmiş.geçsin diye fitil verdi 1 hafta boyunca fitil kullancam artı adet duzenliyici hap.bu akşamdan itibaren başlıyorum her ikisine de.hap bittikten sonra 1 hafta içinde regl olmam gerekiyormuş..ve yumurtlamamın normale girmesi..eğer girmesse hapı tekrar kullanıcakmışım..
canim o banyo kisminda ben....,,,, ya bi kac gündür banyo yapmadim birazda ter kokuyorum sanki ben bi 2 dk duş alip geleyim,, dedim
çoook geçmişşş olsun canımmm çok üzüldüm umudum sendin benimde bu ay yaahayırlısı olsun belki böylesi hayırlıdır moralini bozmaaa herşeyde vardır bir hayır...
canım ya çok geçmiş olsunpeki yara neden olmuş belirtin yani ağrın filan varmıydı ya:26:bence sen doktora git yarın yada ptesi sonra olursa sakıncası filan olup olmadığını yaranın o zaman fazlalaşma ihtimali var mı onları öğren ona göre hareket et canım sonuçta sağlık bu Allah korusun
aslında olabilir canım ama eşimde evde olacak geceleri işe gidiyor anaaaaaa ozman bizim bebiş işi iyicene yattı ben bunu unutmuştum yaaaaa bir gece evde diğer gece yok inşallah yumurtlamama denk gelirbirde kayınbabamda evde olacak yani bizde canım eee eşimde gündüz evde ikimizde banyo yapacaz nasıl olcek bu iş
çoook güldümmm yaaa yazdığınaaa ama bnm duygularada tercüman oldun =)) her nedense telefonlarda o gün ve tam o saatte çalar töbeee töbeee =))) demek tutmayack ya o ay bahanelerde çoğalıo tşk güldürdüğün için yaaa =))
aslında olabilir canım ama eşimde evde olacak geceleri işe gidiyor anaaaaaa ozman bizim bebiş işi iyicene yattı ben bunu unutmuştum yaaaaa bir gece evde diğer gece yok inşallah yumurtlamama denk gelirbirde kayınbabamda evde olacak yani bizde canım eee eşimde gündüz evde ikimizde banyo yapacaz nasıl olcek bu iş
iyiyim bebişimm,,,seni sormalı,,,
ben ilk bebek istiyoruz diye gitmiştim,kan değerlerim düşük çıktı,,,2 ay bekledim ilaç kullandım,kanım normale döndü,hala devam ediyorum ilaçlara,,,sonra başladım
alttan ultrasonla baktı,parmağıyla baktı,herşey normal dedi,,,ama eşimi baktırmadım,,,inşlhh ona gerek kalmaz,,,
sende bi baktırsaydın zehracım,
sagol canımmm. zaten bılıyodum ben yara oldugunu oncedende gıtmıstım doktora akıntım, ara sıra kasıgıma gıren agrı bazende ilişki esnasında acı oluyodu ondan dolayı gıtmıstım doktor çogu kadında olur dedı smear testı yaptırdım temız cıktı fıtıl kullandım şikayetlerım gectı ama son gıttıgım dr dondurursak tamamen kurtulursun dedi bende öyle yapıcam pazartesı gıtıp doktorla konusup ona göre karar verırım
canim kayinvalidenler sende ne kadar kalacakki????
canım çok geçmiş olsun,,,gebeliğe engel değilse bekletsen dondurma işini,,,şuan sana rahatsızlık veriyor mu?vermiyosa,bence ertele
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?