- 22 Nisan 2010
- 4.888
- 5
ühüüüü ühü ühü ühü çok utanıyorum bennnn
yok bebişim sen okumuştun zatennn,,,bidaha mı okuyacann
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hasta falan mi olcaksin yoksaa:44:
kiz simdi baktimda senin 12 ocak benim 11 ocak regl tarihi bu aralar yumurtlamayada baslariz kiz ikimiz bakarsin ayni anda hamile kaliyormusuz
sen yeter ki iste
sen yeter ki iste
ağzın bal yiiiisssinnnn ebrum...
yumurtlama takibi için ateş ölçüyorum ama hiç anlamıyorum yükselişe veya geçişe geçince ne oluyo...bi de akıntıları takip ediyorum 2 gündür de yumurta akında beyaz akıntım var...acaba yumurluyomuyumdur ben şimdi...
ebru bu profil sana yakışıyorrr,,,alıştık öyle görmeye
ohhh güzel oldu bak şimdi...ebru aslına döndü...
turlikcim sen duayi 270 tane okumadin mi kiz....
senin bidaha okumana gerek yokkkiiiii
ben pazar günü 200 tane okudum sonra fikir değiştirip toplu olarak okumaya karar verdik diye ben tekrar okuyayım dedim.şimdi ben o 200 taneyi bu okuduğum 61 taneye eklesem olur mu ki...önemli olan niyet yani ben zaten kalbimdeki o niyetle okudum...
ben pazar günü 200 tane okudum sonra fikir değiştirip toplu olarak okumaya karar verdik diye ben tekrar okuyayım dedim.şimdi ben o 200 taneyi bu okuduğum 61 taneye eklesem olur mu ki...önemli olan niyet yani ben zaten kalbimdeki o niyetle okudum...
cift cizgi cikinca hemen calismalara basla derim ben...
o akintida zaten yumurtlama akintisi degilmiydii
bisey olmaz galiba yaa cünkü dedigin gibi niyet önemli sen 61 tanesini oku bitir bence
moralim acayip bozuldu
çaresizim
canım ovulasyon testi kullanmıyorum ben.sadece ateşimi ölçüyorum sabahları ve ateş ölçme topiğinde yorumlatıyorum ateşimi.bu arada çalışmalara başladıkkk
olur bebişim okumuşsun sonuçta,duanıda yap hemen isimlerimizi sayy,,,Allah kabul etsin inşlhh
61 taneyi dün gece okudum canım.o zaman listeye yaz sen beni okudu diye...