- 2 Ağustos 2010
- 4.024
- 69
- 363
- 45
olursa süperrrrr olur! ama şu da var,iki gün erken yumurtlamışsan eğer,iki günde ikiye katlıyor ya, o zaman doğal. ama inşallah ikizdir.yerim onlarıııııBu arada benim yumrutlamamdan 12 gun gecti, degerim 207. normal degerlerde 12. gun icin 17 ile 119 arasi yaziyo nette. istermisiniz ikiz olsun.
ay ne biliim kızlar ya sabah eşimede haber vermiştim.öğlen öyle bi sevinçle gelmişki eve.hemen boynuma sarıldı ama ben ağlamaya başladım.sonra adet olduğumu söyledim.oda ağladı üzüldü.Allah razı olsun beni teselli etmeye çalıştı.ya kendimden nefret ediyorum.eşimi hiç böyle görmemiştim.onu çok üzdüm.şuan ağlamaktan gözlerim şişti,başım ağrıyor.
Aygunes kendini uzme sakin. Ben de hemen gelmedin bu duruma. 2 tane kiyasal gebelik yasadim. aramizda boyle olumsuzluklari o kadar cok yasayan var ki. yanliz degiliz emin olabilirsin. Senin durumunda da belki hala pozitif olablir. biraz bekle ve tastini tekrarla bence. olmadi kan testii yaptirirsin. O da olmadi eminim birgun hepimiz anne olacagiz.
olursa süperrrrr olur! ama şu da var,iki gün erken yumurtlamışsan eğer,iki günde ikiye katlıyor ya, o zaman doğal. ama inşallah ikizdir.yerim onlarııııı
Cessssssssss
hamile misinnnnn?
Ay çok sevindim yaaa
yupppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ay ne biliim kızlar ya sabah eşimede haber vermiştim.öğlen öyle bi sevinçle gelmişki eve.hemen boynuma sarıldı ama ben ağlamaya başladım.sonra adet olduğumu söyledim.oda ağladı üzüldü.Allah razı olsun beni teselli etmeye çalıştı.ya kendimden nefret ediyorum.eşimi hiç böyle görmemiştim.onu çok üzdüm.şuan ağlamaktan gözlerim şişti,başım ağrıyor.
süperim cnm.dün kan gelmesine ragmen yine yaptım belirgin pozitif çıkınca.dr gittim üstüne görmüşm arkadasa anlattıgım gibi.adetime yakın döllenme olmuş.ama hamilelik belirtisi yok gibi bende ya.yiyorum içiyorm.tiksinmiyorum midem bulanmıyo falan.normalmi:)
Bugün adet günüm bakalım olcakmıyım :)
İdrarım baya baya koyu ve tortulu hafif bi bel ağrısı başkada bişe yok
gögüslerimde aynı şekilde :))
süperim cnm.dün kan gelmesine ragmen yine yaptım belirgin pozitif çıkınca.dr gittim üstüne görmüşm arkadasa anlattıgım gibi.adetime yakın döllenme olmuş.ama hamilelik belirtisi yok gibi bende ya.yiyorum içiyorm.tiksinmiyorum midem bulanmıyo falan.normalmi:)
normalde zaten 6. haftadan sonra başlar bulantılar.anormal olan benim,şimdiden hatta biliyorsunuz en başından beri koku hassasiyetim var.kusmuyorum ama her şeye öğürüyorum.olur olmaz her şeye...
normalde zaten 6. haftadan sonra başlar bulantılar.anormal olan benim,şimdiden hatta biliyorsunuz en başından beri koku hassasiyetim var.kusmuyorum ama her şeye öğürüyorum.olur olmaz her şeye...
Esra 207,56 cikti degerim. hala acip acip bakiyorum. migren falan kalmadi sevincten yuzum alev aldi yaaa.
anladım cnm.çünkü ben hala hamile olduguma inanamıyorumda ondan.okadar kandan sonra:)
Ayyy canım
eşim bile çok sevindi
Valla gözlerim doldu
İnşallah kucağına da alırsın canım benim çok sevindim
darısı başımaaaaa
Folik asidi nerdeyse marttan beri yani ilk kimyasalimdan beri iciyorum . ama tam bir su içme ozurluyum Seda. Su icmeyi neden oneriyorlar soyleyebilir misin? Biz simdi Allah nasip ederse seninle pespese dogum mu yapicaz yani.
canım benim kanmalarım 3,4 gündür vardı ama damla damla ve açık pembeydi.şimdi yani bugün öğlene doğru gelen normal adet rengi ve çok geliyo.normal adet atrihimde 15inde bekliyodumcanım adet rengin farklımı
Üstüne görmeyi bana da bi kaç arkadaşım söyledi daha açıklayıcı anlatırmısın
sanırım bende aynı şekilde kalırmışım ..
Kurban olurum ben o öğürmelere :):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?