- 5 Mayıs 2010
- 4.956
- 1
cesss süpersinn tebrik ederim hayırlı olsun canım çok sevindim yaa
Tesekkur ederim. Allhim esim de toplantida
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cesss süpersinn tebrik ederim hayırlı olsun canım çok sevindim yaa
kızlaaaaaaaaaaaaaaaar değerim 207
Tesekkur ederim. Allhim esim de toplantida
kızlaaaaaaaaaaaaaaaar değerim 207
ayyy canım gözün aydınnnnnnnnnnnn
çok sevindimmm
şimdi sen hamilemisinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ne kadar sevinir kimbilir biliyomuydu test yaptırdığını
başının ağrısıda geçmiştir eminim mutluluktan ay süper bi haber yaa
ces1234 tatlım tebrik ederim ya okurken gözlerim doldu...
inşallah Rabbim sağ salim kucağına almayıda nasip etsin.
bende sabah sevinmiştim ikinci çizgiyi gördüm diye ama şimdi çok kötü adet oluyorum.zaten o görmelere doyamadığım ikinci çizgi gittikçe kayboluyor.şimdi seçemiyorum bile
merakımdan öğle arasını iple çektim. ces ne yaptı diye kudurarak açtım ve...allah tamamına erdirsin,sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. hemen dr.a gitme,hcg 1500 civarındayken keseyi görebiliyoruz. bu da reglin 1 hafta geçince olur.iki gün sonra tekrar kan veririsin. %60-%100 civarı artış oluyor.
bende sabah sevinmiştim ikinci çizgiyi gördüm diye ama şimdi çok kötü adet oluyorum.zaten o görmelere doyamadığım ikinci çizgi gittikçe kayboluyor.şimdi seçemiyorum bile
Oyle yapicam canim. hemen gitmek yok oyle. 2 gunde bir degerime baktircam. herseyin duzgun gittiginden emin olunca gidicem doktora. Allahim sana cok sukur. nasil icten okumussunuz oyle duayi pat diye bana verdi Allah sonucunu. Allah benim iicn iyi dilekte bulunan hepinizden razı olsun, ben de sizlere dua edicem. Allah sizin de yuzunuzu guldrsun
özmev sen nasıl oldun?
amin canım. inan kendi bebeğimi kucaklamayı istediğim kadar buradaki herkesin hatta dünyanın neresinde varsa bebek isteyen herkesin kucağının dolması için dua ediyorum.5 yıl ne çektiğimi ben bilirim. rabbim sağlıkla tamamına erdirsin. bol su iç,folik asit içmiyorsan başla.şimdilik tek yapacağın bu.
süperim cnm.dün kan gelmesine ragmen yine yaptım belirgin pozitif çıkınca.dr gittim üstüne görmüşm arkadasa anlattıgım gibi.adetime yakın döllenme olmuş.ama hamilelik belirtisi yok gibi bende ya.yiyorum içiyorm.tiksinmiyorum midem bulanmıyo falan.normalmi:)