evdekiler çabuk derya baykalın programını açın
ömür gedik varda konu ne ki...
merak ettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evdekiler çabuk derya baykalın programını açın
ömür gedik varda konu ne ki...
merak ettim
tamam canımmm anladım bakim bariii ...canım valla biraz önce dr vardı gebelik hakınnda konuşuyordu ovulasyon falan filan ama tekrar doktorla konuşçakmı bilmiyorum sanırım konuşur çünkü çok konuşamamıştı doktor
evet canım doktor var gebelikle ilgili konuşuyor ovulasyonu falan söyledi beslenmeyi egzersizi falan
doğru canım ,demir ilacı da kullanıyorum ben zaten,
senin kullandığın folbial mı,folikasit mi,çünkü değişiyomuşş
gebelikten önce folbial ,gebeyken folikasit dedi eczacı
Geçen gece de okan bayülgenin programında proflar vardı.
Hamilelikti konu.
Dr lar yeni evli bir çiftin ilk 1 sene olmamasının normal olduğunu,
30 yaş altındaki kadınlarda tabi,
30 yaşın üstünde de 6 ay olmamasının normal olduğunu,
Zaten hamile kalmak için sağlıklı bir kadının her ay sadece
48 saatinin olduğunu söyledi.
Çok detaylı inceledirler konuyu.
Zaten programın ardından ikna olup.
Ertesi gün aldığım randevuya gitmedim:)
Bir sorun yoktur düşüncesine inandırdım kendimi.
4 aydır deniyoruz.
normal herhalde diye düşünüyorum.
Gerçi dr. kadar bilgi sayibi olduk da bakalım farklı bişeyler varmıymışşşş;
canım ilaç ismi vermek yasak ama ben araştırdığımdasağolun kızlarhemen kocişime söyledim yarına ben de başlıcam folik asite
zaten benm doktor çok fena bi daha gitmicem ona
bi suratsız sormazsan bi şey söylemez söylese de ne olduğunu anlamazsın
hani devlet hastensi de değil paranla gidiyosun daha ilgilenmeleri gerek aslında ya neyse
sağolun kızlarrrrrrrrrrrr
canım ilaç ismi vermek yasak ama ben araştırdığımda
en iyisinin üzerinde anne bebek resmi olan pembe kutulu olduğunu öğrendim
sende danış eczacınıza.
mutluluk84 aynen bende 31 yaşındayım 4 aydan beride deniyoruz ilk aylarda daha çok moralim bozuluyordu ağlıyordum ama şimdi biraz daha rahatım belki buay tutar ama yinede heveslemenmeye sakin olmaya çalışıyorum hayırlıs ya inşallah hepimiz zamanı gelince bebeklerimize kavuşuruz
kesinlikle normal canım daha doktora falan gitmene gerek yok bizim bi arkadaşta 5. yada 6. denemesinde hamile kaldı yani ha deyince olmadığını ancak denemeye başlayınca anlıyor insan
Çok doğru canım.
genelde ilk denemede olur zannediyor insan
ama malesef işin rengi öyle değil,
keşke öyle olsada hepimiz planladığımız tarihlerde kavuşabilsek meleklerimize.
merhaba canım tesadüfmüdür bilmiyorum ama ben 4 gebelik yaşadım 2sine soğan kürü uyguladığım ay kalmıştım
Soğan küründen sonraki adetinde bi değişiklik oldu mu peki?
canım kullandığım aylarda 2kere gebe kaldım biri kendiliğinden düştü birininde kalp atışı durdu kürtaj oldum o yüzden bilemiyorum adetdeki etkisini ama zannetmiyorum değişiklik olacağını
bide adettde hemen sonra 3 veya 4.günü başlayıp yumurtlama zamanıma kadar kullandım 10-12gün falan 2-3 gün sonra baya akıntım olmuştu ve rahim temizlendiği için daha kolay tutunmuştu yavrularımmm