- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.255
- 598
selam kızlar günaydın herkese...
soulfly canım rüyan hayır olsun inşallah... henüz adet olmadım ama olcakmış gibi hissediyorum bilemiyorum..
İnşallah olmazsın canım.Rüyadan sonra senden ümitliyim tersine çıkarmış ya o bakımdanHem adet belirtileriyle hamilelik belirtileri aynıymış zaten
inşallah öyledir canım:90: sen nasılsın bitti mi adetin??
Merhaba tüm meleklerini bekleyen arkadaşlar,
tam 6 gündür adet gecikmem vardı ve test yaptırmaya korkuyordum negatif çıkarsa diye ama annemin ısrarıyla az önc test yaptım ve pozitif çıktı şükürler olsun..Allahım bu ay bekleyen ve tüm ekleyen anne adaylarının yardımcısı olsun.. mutluluğumu tarif bile edemiyorum...
Benim adetim çok garip oldu.7 gün sürer normalde.Bu sefer normalden çok az geldi ve 3 gün sürdü.Aslında daha tam da bitmedim leke leke geliyo ama dünden beri pet takmıyorum.Stresten falan öyle oldu herhalde.İltihap falan olmasın daYarın doktora gitçem merak ettim sebebini
selam kızlar günaydınnn...nabersiniz?saat 2de işe başlıcam sil süpür buzdolabını fln temizlicem...offfff akşam da yemege davetliyiz çok işim var ama sizleri özledim.2 ye kadar mühlet verdim kendime..sizleyimözlemişim
Allah saglıkla kucagına almayı da nasip etsin canım..darısı başımıza
geçmişi okumaya yeltendim ama 3 sayfa sonra pes ettim şekerimsoulfly_eu, deece+, ces1234+, smyr, zehra2509+
Kızçeler neden konuşmasınız bea
ah be canım ben de soulflydan çok ümitlyidim kendimden fazla..ama nasip işte napalım 2011i istiyo demekki sıpa oğlu sıpalarımızinşallah yoktur bişey muhtemelen stresten olmuştur bide çok şartlandırdık ya seni hamilesin diye ondan olabilir sen yinede git baktır içimiz rahat etsin.. birdaha da kimseye "bence sen hamilesin" falan demicem... deece'den de sendende çok umutluydum ama olmadı neyse hayırlısı olsun
selam kızlar günaydınnn...nabersiniz?saat 2de işe başlıcam sil süpür buzdolabını fln temizlicem...offfff akşam da yemege davetliyiz çok işim var ama sizleri özledim.2 ye kadar mühlet verdim kendime..sizleyimözlemişim
Allah saglıkla kucagına almayı da nasip etsin canım..darısı başımıza
günaydın canım... bende tam senden bahsediyodumhoşgeldin
inşallah yoktur bişey muhtemelen stresten olmuştur bide çok şartlandırdık ya seni hamilesin diye ondan olabilir sen yinede git baktır içimiz rahat etsin.. birdaha da kimseye "bence sen hamilesin" falan demicem... deece'den de sendende çok umutluydum ama olmadı neyse hayırlısı olsun
soulfly_eu, deece+, ces1234+, smyr, zehra2509+
Kızçeler neden konuşmasınız bea
O zaman şuan itibariyle tam 19 dakikamız kaldı
Oysa ki özlemiştim seniiiii
haha neyi an çomağı hazırla derlerdi :86::86::86:
boyle bilmeden beklemek cok sinrimi bozuyor artik da o yuzden pek keyfim olmadığı için yazmaktan çok okumakla yetiniyordum Deece. Sen nasilsil?
haha neyi an çomağı hazırla derlerdi :86::86::86:
ben de ben deeeee12de kalktık beyim saolsun krep istedi fln yap ye topla anca gelebildimm kıslar...nası bacaklarım agrıyo resmen titryolar..geldi gelecek heralde..dün akşamdan beri hep oldum sanım wclere koştum ama gelmemişti..bugun ve yarından ümitliyim gelirse bende 20 ocak diye yazdırcasm turlikime
Hadi gelsinler zaten artık.Turlik nerede liste yapıyor ki
boyle bilmeden beklemek cok sinrimi bozuyor artik da o yuzden pek keyfim olmadığı için yazmaktan çok okumakla yetiniyordum Deece. Sen nasilsil?
iyiyim canım sen nasılsın ?artı sıkma canınıııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?