Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlar,bende sizin gibi hamile kalmak için umutlananlardanım,mart ayında 4 aylık düşük yaptım ve 3 ay aradan sonra 6-7 aydır deniyoruz fakat hala tık yok,regl tarihim 28 kasımda bu ayda 26 aralık gibi olmam lazım,bakalım bekliyorum bir umut işte,dua ediyorum kızlar hepiniz için.
Arkadaşlar bende duanıza katılmak istiyorum ama ben şuanda korunuyorum mecburiyetten3 düşük yaptım bu ay testlerime başladım işallah hayırlı ve güzel çıkarsa sonuçlarım bende tekrar hamile kalmak istiyorum benide listeye eklerseniz çok sevinirim
tmm cnm ben ebruya ileticem senide listeye alalim...Arkadaşlar bende duanıza katılmak istiyorum ama ben şuanda korunuyorum mecburiyetten3 düşük yaptım bu ay testlerime başladım işallah hayırlı ve güzel çıkarsa sonuçlarım bende tekrar hamile kalmak istiyorum benide listeye eklerseniz çok sevinirim
4444 Salat-ı Tefriciyye duası listemiz
1***_ebru32 ___________11 ocak _______404
2***turlik 202___________12 ocak_______404
3***soulfly_eu__________???????_______ 404
4***sedase__________________________404
5***Kad_er ____________7 ocak ________404
6***zehra2509__________???????_______404
7***deece______________??????________404
8***mutluluk84__________5 ocak________404
9***amtcdm___________12 ocak________404
10***sedosumm_________??????________404
11***heaven1___________?????________ ???
12***elaezel____________?????________ 404
kizlar listeye katilmak isteyen ,,,lütfen herkez,,, regl gününü ve kac adet okumak istediginide yazsin yoksa herkeze 404er defa veriyorum.
Günaydın Esraaaaa, nasılsın. geçmişi okumadım var mı acaba birilerinden güzel haberler?
Günaydınnnnnnn
İyiyim sen nasılsın?
Ben de bakıyorum ama sanırım yok
Bugün heaven1in adet günü.İnşallah olmaz.Bu gece onu rüyamda gördüm.Daha doğrusu forumu gördüm o bir de turlik kalmış aklımda.Bir işaret mi yoksa
Insallah hastalanmaz da guzel haberini aliriz. bakarsin senin ki de haberci ruyadır belki. Ruyan cikarsa senden ruyaya yatmanı isteriz artık, bi bak bakalım en bu ay hamile miyim falan diye?
yaniii hamilemisin canim???:26: