tam 6 gündür adet gecikmem vardı ve test yaptırmaya korkuyordum negatif çıkarsa diye ama annemin ısrarıyla az önce test yaptım ve pozitif çıktı şükürler olsun..Allahım bu ay bekleyen ve tüm bekleyen anne adaylarının yardımcısı olsun.. mutluluğumu tarif bile edemiyorum
canım, valla durmadan acıkmaya başladım ben, zaten pcostan dolayı hayli kiloluyum,bilmiyorum ne olacak.gerçi başladığım kilodan 2 kg daha vermişim şeker için diyet yapıyorum ya ondan herhalde.aşure istiyorum ben yaslm sekerrrlerrr nasilsinizz??
sedacim hamilelik nasil geciyor simdilik
gözün aydın canıımm,,,Allah hayırlı,sağlıklı sıhhatli,bir evlat nasip eder inşlhhh ,,,darısı isteyen herkeseeeeee
slm ebrucumm,ben iyiiyim,,,koşudyım bugün,aşuremi yedim geldim,öğlenleyin çok canım çekmiştii de,,,,seni sormalı,adetin ne zaman bitiyooo:18:
slm ebrucumm,ben iyiiyim,,,komşudaydım bugün,aşuremi yedim geldim,öğlenleyin çok canım çekmiştii de,,,,seni sormalı,adetin ne zaman bitiyooo:18:
zehra? tamam mı ehliyet? iyi miydi sınavkızlar benim kocişko evde sınavdan geldin pcye kapaklandın beni burda unuttun diyorşimdilik ben kaçar azcıkda onun gönlünü yapayım küsmesin bana hayırlı haberler duymak dileğiyle hepinizi çok seviyorummmm öptüm
iyyim bende canim saol:)
adetim normalinde 5-6 gün sürerdi ama bugün 4. gün ve bitmek üzere sanirim
bu arada sana kader diyoruz ama ismin gercektende kadermi??
canım, valla durmadan acıkmaya başladım ben, zaten pcostan dolayı hayli kiloluyum,bilmiyorum ne olacak.gerçi başladığım kilodan 2 kg daha vermişim şeker için diyet yapıyorum ya ondan herhalde.aşure istiyorum ben ya
son dersime gireceğim birazdan.12 saat ders var, bugün tek bu saatim boştu.anca geçmişi okudum.akşam eve gidince burda olursunuz inşallah.bütün kızlar toplanalım.
vee zil.ben kaçtııım!
bana do yollayın bir tabaaak! yarın ben de yaptırtayım bizimkiler ya,olmuyor böyle.yiyebileceğim şeker yüzünden 2 kaşık ama olsun.
ismim kader değil ama sevdim bu ismidee,,,yakıştı sanki bana,,,
ismim esra ama siz bana kader deyinn :82::80:
ayyy bebişiimm,,,çok mu çekti canınn,,,komsulardan filan yapan olmuştur ,evde olmadığından belkide getirememişlerir,,,keşke yapsaydım da gönderebilseydim sana
tamam esracimm pardon kadercimm
benim en sevdigim isimlerden birisiii kaderr
nedense cok seviyorum bu ismi
hu hu kızlar ben geldim...
ebrucum benimde regli erken bitti aslında, ama lekeler yüzünden bekliyordum,bugün 6. gün ve bitti şükürr,,belki bugün kaynatabilirizzzzz
hu hu kızlar ben geldim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?