hoşgeldin canımm,,,ne sınavına girdin ki bebişim,,,iinşlhh iyi geçmiştirrr,,,kırmızılar kafaya taktıkça geç gelirr,,,ne zaman teşrif ederse etsinn,boşver salla gitsinn canım
ne annem yakın ,ne kaynanam....ne güzell yaa,, keşe benimkilerde yakın olsaydıda annemin aşuresinden yeseydimm
hosgeldin cnm bosver takma bak benimde bugun 4 gun gecti hala bekliyoruminsallah sinavin iyi gecmistir bu arada ne sinavi ki tatlimmhayırlı hafta sonra kızlar...bende sınavdan geldim kesin sınavda kırmızılar gelir dedim ama hala gelmedi
canım benim gurbet zor olsa gerek
Canım hoşgeldin kan testi kesin çözüm şimdi ne desek boş..herkesin değişiyo belirtisi
aynen bende sen gibiyim canim bende gurbetteyim dun asure yaptim buralarda kimse yokki dagitasin bende kocise verdim dukkana iscilere goturdu ...bu arada sen nerde yasiyorsun ben ingilteredeyim...ay canım bende aynen gurbetteyim burda kimsem yokaşure yapsam mı acaba demeye başladım bende gelin bende yiyelim
hosgeldin cnm bosver takma bak benimde bugun 4 gun gecti hala bekliyoruminsallah sinavin iyi gecmistir bu arada ne sinavi ki tatlimm
aynen bende sen gibiyim canim bende gurbetteyim dun asure yaptim buralarda kimse yokki dagitasin bende kocise verdim dukkana iscilere goturdu ...bu arada sen nerde yasiyorsun ben ingilteredeyim...
ayyy ben izledim yuregim parcalandi allah nasil biliyorsa oyle yapsin allah hak ettigi muameleyide ona gostersinKimsesizlerin Sesi'nin Videoları: İnsanlık Adına Lütfen Paylaşalım . . . . | Facebook
İnsan mı bu şimdi
Yüreğim parçalandı yahu
yok tatlim 4 gun varken yapmistim ama bisey yoktu moralim bozuldu simdi beliyorum kizlarla sozlestik ayin 22 sinde hep beraber yapicaz sonrada haberlerimizi buradan yazicaz insallah allah gonlumuze gore verir hepimize...evet gurbetlik cok zor ve benim kendi ailemdenhic kimse yok burada cok SIkiliyorumm insallah bir an once bebegim olur bende vaktin nasil gectigini anlamam...ehliyet sınavı canım inşallah...buarada test filan yapmış mıydın?hakkımızda hayırlısı
bizde sen gorusmek uzere byeekızlar benim kocişko evde sınavdan geldin pcye kapaklandın beni burda unuttun diyorşimdilik ben kaçar azcıkda onun gönlünü yapayım küsmesin bana hayırlı haberler duymak dileğiyle hepinizi çok seviyorummmm öptüm
AMİİİİİİİİİİNn
pek hızlısın maşallah senin evin de bnmki gibi nohut oda bakla sofa mı
Merhaba tüm meleklerini bekleyen arkadaşlar,
tam 6 gündür adet gecikmem vardı ve test yaptırmaya korkuyordum negatif çıkarsa diye ama annemin ısrarıyla az önc test yaptım ve pozitif çıktı şükürler olsun..Allahım bu ay bekleyen ve tüm ekleyen anne adaylarının yardımcısı olsun.. mutluluğumu tarif bile edemiyorum...
Merhaba tüm meleklerini bekleyen arkadaşlar,
tam 6 gündür adet gecikmem vardı ve test yaptırmaya korkuyordum negatif çıkarsa diye ama annemin ısrarıyla az önc test yaptım ve pozitif çıktı şükürler olsun..Allahım bu ay bekleyen ve tüm ekleyen anne adaylarının yardımcısı olsun.. mutluluğumu tarif bile edemiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?