- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.255
- 598
hiç görmedim fatihi ilmiyorum canım..bizim ev de 1 oda 1 salon..çooook memnunum..1 odam daha olsa bi yere kıpırdamazdım da bebiş gelirse mecbur gideriz
tabiki..hiç belli olmaz zaten regl belirtilerinden farkı yok ki erken gebelik belirtilerinin..sen olacağına inandıktan sonra Allah da ol der olur inşallah.
haimlar bencikiyorum .komsum gelcek kahveye onu agirlayip ugurlucam sonra cikicam. anca aksam girerim bir daha. hepinizie iyi gunler. Deece, hayiri isler
aynen yaaa..gunun 20 saati uyu desen uyur..bi tek bumbuma gelince uyumazakrep burcu nolcak..
ben de çıt dese bişi uyanırım..sonra da uyuuu uyuyabilirsen
haimlar bencikiyorum .komsum gelcek kahveye onu agirlayip ugurlucam sonra cikicam. anca aksam girerim bir daha. hepinizie iyi gunler. Deece, hayiri isler
Benim yine daha büyükmüşBen de çocuk olursa taşınmak istiyorum ama ev bizim o kadar da masraf yaptı eşim taşınmak istemiyor.İşine de çok yakın.Bu konuda soğuk savaş var aramızda
Eve geliyor tv karşısında uyukluyor gel azcık dışarı çıkalım desem yorgun çalışsak mı ne deyince zımba gibi oluyor.:78:
Harbi senin şu kırmızılar ne zaman gelmeyi düşünüyor.Bak ben az geliyorlar diye hemen doktor randevumu ayarladım.Pek pimpirikliyim herhalde
hahahaaynen yaa..canım o kadar şiş ki karnım fln ha geldi gelecek diye gitmedim acıkcası..ama gelmesse giderimm ben de haftaiçi duruma göre...
uyumak mıııııııı...aaah ah nerdeeeeee çalışıyoruz
hayırlı hafta sonra kızlar...bende sınavdan geldim kesin sınavda kırmızılar gelir dedim ama hala gelmedi
hayırlı hafta sonra kızlar...bende sınavdan geldim kesin sınavda kırmızılar gelir dedim ama hala gelmedi
bi tek pzar gunu evdeyim canım..
oh yarasın aşureler yerimize de yee..
benimde canım aşure çekttii,,,yapmak istedim aslında eşime sordum ben sevmiyorum deyince hevesim kırıldıı,,,yapamadımm
annem yaptı da doydum bu yıl aşureyeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?