kizlar bisey sorcam ya
hamile kalabilmek icin bi dua varmis daha dogrusu temiz bir kagida 110 defa "Bismillâ-hirrahmânirrahîm yazip o kagidi hamile kalana kadar üzerimizde tasiyacakmisiz...
siz ne diyorsunuz buna yani bu besmeleyi iliski sirasinda bile tasiyacakmisiz sizce dogrumu bu
siz olsaniz ne yapardiniz:26:
kizlar bisey sorcam ya
hamile kalabilmek icin bi dua varmis daha dogrusu temiz bir kagida 110 defa "Bismillâ-hirrahmânirrahîm yazip o kagidi hamile kalana kadar üzerimizde tasiyacakmisiz...
siz ne diyorsunuz buna yani bu besmeleyi iliski sirasinda bile tasiyacakmisiz sizce dogrumu bu
Bende duymuştum ebrucum(bu arada bende ebru) öle bişey ama hiç araştırmamıştım..Bunu bir araştıralım bakalım belki daha farklı dualarda buluruz çünkü duanın gücüne gerçekten çok inanıyorum.. Ama ilişki sırasında üstümüzde taşımak biraz tuhaf rahatsız olurum gibime gelmiyo zaten robot gibi ilişki yaşıyoruz şu yumurtlama olayı yüzünden daha çok kasmazmıyız??
kizlar bisey sorcam ya
bence çıkarmak daha uygun olur canım.hatta tuvalete falan girerkende çıkar.
kizlar bisey sorcam ya
ebrucum ,bencede ilişki esnasında taşınması uygun olmayabilir,,,
google amcaya sorun,kuran gen trde okunuşu ve anlamı birlikte var.ben olsam yapmazdım. ilişki sırasında tuhaf ya...meryem suresi ve özellikle feraha çıkmak için inşirah suresi.inşirahın türkçesi öyle anlamlı ki...
çıkmaz, çünkü zaten 0'la 1 arası normalde hcg.ben en çok 0,36 gördüm negatifte.0,3 bile gördüğüm oldu.en başta %60 artarmış iki günde.%100 bile olsa artış yetmez. 1 bile olsa,iki gün sonra 2,4 gün sonra 4,6 gün sonra 8 çıkar.ki bazı hastaneler 0-5 arasını bnazıları 0-10 arasını negatif sayıyor.rahim içine ekilme de döllenmeden sonra 6-10 gün içinde oluyor.geç döllenme mesela 10.gün falan...
hmmm.... ya birisi yapmis bunu ve o ay hamile kalmis o yüzden aklima takildi ama banada uygun olmaz gibi geliyor bi yandanda
neyse bakalim
tamam kizlarr
bu arada bu sayfada güzel seyler yaziyor belki bi bakmak istersiniz
ocuk sahibi olmak .:.: www.dinimizislam.com :.:.
bencede cnm hani takip tasiyabilirsin ama iliski sirasinda sanmiyorum ben gunahtir diye dusunuyorum
burda bu yazi kafama takildi
ilk hafta yoğurt, ayran, sirke, turşu ve ekşi yememelidir! Bunlar çocuk olmasına engel olabilir
bence bunlara takılma .annelerimiz biliyor muydu bunları,yumurtlamayı,spermin hareketliliğini...peygamberimizin hadisi bile var sirkeyle ilgili,her derde devadır diyor.yoğurt ve ayransa protein.üstelik vücudu temizler.bunlara da dikkat etmeye kalkarsan stres yumurtlamanı etkiler.inan bana bu sadece engel olur.azıcık relakkksss
iiivvvviiiiittttttttamam canim zaten iliski sirasinda nerene takacaksinki o halde ama dimi
burdayis sekerim ama ben simdilik kaciyorum kislar yarin birsuru misafirim var yavas yavas hazirliklara baslayayim size doyum olmuyor kendinize cok iyi bakin gorusmek uzere tatlislar allah hepimize hayirli bebisler versin yarin gorusuruz kislar byeeenereye gitti bu kizlar ya herkes kayboldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?