hadı kızlar 22 aralıkta hep beraber yapalım testlerı ozmev sahgull ces 1234 ve ben baska bıze katılacak var mı kızlar 22 aralık aksamı burda haber verırız ınsallah pozıtıf cıkar sonuclar
ben warımm.benım 20 sinde ben beklerim sizi.benim için daha iyi olurrrrr:)kızlar kocama söledim.mutlulukla gelio ewe walla:)pekikacta girip haber wercez aynı satte girelim
sedacim sen hamilesin bizler icinde bol bol dua et oldumu
Allah hamilelerin dualarini kabul edermis
bence cok ıyı 8 turkıye saatı ıle dımı tmm ınsallah ıyı haberlerle gelıcez 8 de bulusalım burada20:00 gibi iyi mi?
bende yaparımtabi o güne kadar adet olmazsam.kendisi hiç bekletmez beni çünkü
ben warımm.benım 20 sinde ben beklerim sizi.benim için daha iyi olurrrrr:)kızlar kocama söledim.mutlulukla gelio ewe walla:)pekikacta girip haber wercez aynı satte girelim
kızlar bısey sorucam bu arada rahım ıcıne ekıldıkten sonra kan tahlılınde hemen ertesı gunu cıkarma yada ıdrar testınde ne zaman cıkarebrucum inan bana hergün dualarımdasınız. Yalnız siz değil, bebek isteyen herkes. Nasıl bir özlem olduğunu çokiyi biliyorum çünkü.
ebrucum inan bana hergün dualarımdasınız. yalnız siz değil, bebek isteyen herkes. nasıl bir özlem olduğunu çokiyi biliyorum çünkü.
ınsallah canım ınsallahhepinizi kocaman öpüyorum canlarım.dualarım sizinleeeeeee unutmayın.allahım yanınızda olsun.bebeginiz karnınızdadır inş:)
7 aydır deniyoruz canım daha bi gün geçip aa bu ay hamilemiyim diyemedimonun için bu ay bi iki bişi hissettim diye 6 gün önceden yaptım
kızlar bısey sorucam bu arada rahım ıcıne ekıldıkten sonra kan tahlılınde hemen ertesı gunu cıkarma yada ıdrar testınde ne zaman cıkar
kızlar bısey sorucam bu arada rahım ıcıne ekıldıkten sonra kan tahlılınde hemen ertesı gunu cıkarma yada ıdrar testınde ne zaman cıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?