vallahı ebrucum bende orguye basladım kocıse ceket oruyorum ne dıyeyım cok guzel kafam dagılıyor bır ara artık bebek dusunmekten basıma agrılar gırmıstı cok asırı bunalmıstım ve esım ne derse zoruma gıdıyordu ama su sıralar bıraz daha ıyı hıssedıyorum kendımı... Ve umarım hepımız bırbırımıze ugurlu gelırız..
ayy hadı ınsallah kızlar hayırlı ve guzel habeler alırız sızden sızın ıcın dua edıcem bende onumuzdekı hafta yapıcam kendımı cok zor tutuyorum olmazsa hep beraber yapalım benım gunumde gectı ama ol
canım ben gecen hafta yani adetime 10 gün kala kan testi yaptırdım negatif çıktı.bugun adetime 4 günn var ama umudumu yitirmemiştim.belirtiler wardı.bukadarda psikolojık olmazdır herhalde dedim yaptım silik çıktı işte.bi 5 gün sora yine yaparım bekleyip
kız Allah iyiliğini versin 8 TL değil 8lt
amıııııııııııııınnnnnnnnnnnnnolur valla bana uyar, teşekkürler bu arada dualarr karsılıklı emin ol rabbim isteyen herkese bu duyguyu yasatsın innnnnnnşşş:109:
canım neyden şüphelendin en çok belirti olarak:44:
canım ben gecen hafta yani adetime 10 gün kala kan testi yaptırdım negatif çıktı.bugun adetime 4 günn var ama umudumu yitirmemiştim.belirtiler wardı.bukadarda psikolojık olmazdır herhalde dedim yaptım silik çıktı işte.bi 5 gün sora yine yaparım bekleyip
buda benim bitli çaya döndü
doğal.çünkü ben 7 gün kala yaptırdığımda bile 25 çıkmıştı,üç gün sonra 125 çıkmıştı. üç günde bile ne kadar katladığına bakarsan...adete 10 gün kala daha rahim içine ekilmemiş bile olabilir.hayırlısı olsun.
özmevcimm tebrik ederim canımm,,,kesin hamilesin ,,,
hadı kızlar 22 aralıkta hep beraber yapalım testlerı ozmev sahgull ces 1234 ve ben baska bıze katılacak var mı kızlar 22 aralık aksamı burda haber verırız ınsallah pozıtıf cıkar sonuclartşk ederim cnm darısı basınıza.22 si gibi yine yapıcam zaten
ayy ınsallah hadı ınsallah hamılesındır darısı bızlerın basınacnm allah razı olsun tk ederm darısı basınıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?