valla bende yeni geldimm
günler gecmek bilimiyo acaba test yapsam cıkarmı dıyodum bende
insallah canim yaaa insallah bu arada sedacim bebisin hayirli olsun allah saglikla kucagina almayi nasip etsin darisida bizlerin basina dimi kizlar...
21 canımm
hiç şaşmaz 28 gunde bir olurum
seda bi daa ki ay en uygun gün 31 aralıkmışyeni yıla hamile kalarak girecem
evet bende baktım.. benimkide 31 aralık en uygun güniyiymiş
aynen ben de 28 gunde 1 olurum. benim tarihim de 22. sahgull acaba yapsak mi ki test yaaa
OLSUN NE YAPALIM:2: NEYSE DURMAK YOK YOLA DEVAM ONUMUZDEKI MACLARA BAKICAZ DIMI KIZLAR UZULMEK YOK STRES YOK YOLA DEVAM BU YOLA BAS KOYDUK BIZ BEBISLERIMIZI ALANA KADAR DURMAK YOK...
kızlar 20 aralıkta adet günüm ben bugun test yaptım pozıtıf çıktı.ama silik
ya ilkdefa yapıcam test yapmata ıstıyorumama bı yandanda gunum gecerse yapayım dıyorum karar veremedım
genelde herkes bu durumda yapma der ama ben yapılmasından yanayım.amaan merak edeceğine yap gitsin.tabi umutsuzluğa kapılmayacaksın.ben kaç gündür çok dinliyodum kendimi aman kasığımmı battı belim mi ağrıdı diye.dün yaptım negatif çıkıncaa daha rahattım bu gün.baktım günüm geçiyo tekrar yaparım.
sahgull kacgun var cnm senın regl donemınevalla bende yeni geldimm
Günler gecmek bilimiyo acaba test yapsam cıkarmı dıyodum bende
bence daha bekleyelim derim ben en azindan 1-2 gun kala yapalim olur muuu?
hayırlı olsun canım... hatalı pozitif vermez genelde testler. büyük ihtimalle hamilesin
sahgull kacgun var cnm senın regl donemıne
ay çok alakasız ama paylaşayım dedim.internetten düdüklü almıştım.çok uygundu fiyatı.ne bileyim ben 8 lt aldım.bu gün bi geldi kazan gibi
vallahı ebrucum bende orguye basladım kocıse ceket oruyorum ne dıyeyım cok guzel kafam dagılıyor bır ara artık bebek dusunmekten basıma agrılar gırmıstı cok asırı bunalmıstım ve esım ne derse zoruma gıdıyordu ama su sıralar bıraz daha ıyı hıssedıyorum kendımı... Ve umarım hepımız bırbırımıze ugurlu gelırız..eveett durmak yok zaten ben nedense bu sefer cok umutluyum belkide sizin sayenizde canlarim yaa cok ciddiyim bana moral oluyorsunuz sanki hepiniz... örgüyede basladim kafam dagiliyo iyi geliyo valla
evet bekleyelım 22 sinde bırlıkte yaparızz tabi ben regli olmazsam ozaman kadar
ay çok alakasız ama paylaşayım dedim.internetten düdüklü almıştım.çok uygundu fiyatı.ne bileyim ben 8 lt aldım.bu gün bi geldi kazan gibi
tamamdır insallah tutabilirim kendimiii
canım ne güzel, daha çok erken o yüzden silik.benimki de öyleydi,hatta daha önce de demiştim,ilk hamileliğimde kan testi sonucum 1000'den bile yüksekken hatıra olsun koyu çizgi çıksın diye yaptığım bile silik çıkmıştı.kan testiyaptır iki günde bir.en az %60 katlıyorsa her şey yolunda. bazı yerlerde %100 diyor o katlama,ama gebeliğin başında daha yavaş da olabiliyormuş.rabbim kucağına almanı nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?