Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım benim 19 aralık ama benim olmaz büyük ihtimalle bu ay... o yüzden heyecan falan yok bende bir an önce adetim gelse bitse bende ocak ayına hazırlansam diye bekliyorum
maalesf öyleymiş canım.bende iyice şiştim.5 gün var ama karnım göğsüm falan.
Zaten artık utanıyorum gidemem sanırım
hep farklı farklı eczanelerden alıyorum testleri de çemremde eczane kalmadı
hayırlısı canımm,,,belli de olmazz,,,benim 1-2 güne bitiyoo reglim,,,hemen çalışmalara başlamayı ddüşünüyorumm,,,yumurtlama günümü hissediyorum sancım filan oluyoo,,,bide o günü kaçırmazsam inşlhh tutarr yaa,,,,evet insan sabırsızlanıyoo ,biran önce çalışmaya başlamak içinnn
bizim burda 5 lira en ucuzları.hep farklı eczaneden alıyorum ki manyak olduğum anlaşılmasın:))bir yerden aldım bir gün ama nasıl ücraaaa bir yer. adam 3.5 lira deyince 10 tane almıştım nasılsa lazım diye.amca bu kadar testi ne yapacağımı sormamak için kendini zor tutar gibi bakmıştı:)
hayırlısı bakalım inşallah hamileliktendir. adet belirtileriyle aynıymış...[/QU
ben zannetmiyorum canım.bu ay kömürler gelmediği için çok soğuktu okul.üşüttüm sanırım.umarım senden alırız güzel haberler.
bizim burda 5 lira en ucuzları.hep farklı eczaneden alıyorum ki manyak olduğum anlaşılmasın:))bir yerden aldım bir gün ama nasıl ücraaaa bir yer. adam 3.5 lira deyince 10 tane almıştım nasılsa lazım diye.amca bu kadar testi ne yapacağımı sormamak için kendini zor tutar gibi bakmıştı:)
iyi akşamlar kızlar nasılsınız???gecmişin tamamını okudum çok şükür ama malesef müjdeli bi haber yok...sağlık olsun napalım...ocakta bol bol olur inşallah...
iyi akşamlar canım iyiyiz sen nasılsın?
ben pek anlamıyorum ama düzenli adet olduğum için herhalde 14. gün yumurtluyorumdur.. bu ay kaçırdık ama bazı sebeplerden dolayı.. ama bu sefer bende çok çalışcam
iyiyim çok şükür nolsun...günler gecmek bilmiyo sanki..15günde bi adet olsaydık nası olurdu sizce??*
sedase nasıl gidiyor hamilelik... yarın doktora gidiyosun sanırım geçmişi okudum... herşeyin hayırlısı olsun inşallah senin ve bebeğin için.. birde önceki tecrübenden dolayı olumsuz düşünme lütfen....
iyi akşamlar kızlar nasılsınız???gecmişin tamamını okudum çok şükür ama malesef müjdeli bi haber yok...sağlık olsun napalım...ocakta bol bol olur inşallah...
amin canım ya,inşallah hayırlısı neyse o olur. çok gergin hissediyorum kendimi,ultrason bu kez yüzümü güldürür inşallah. bir de cumartesiden beri ne zaman işe gitsem peçetede kalacak şekilde kahverengi lekelenmelerim oluyor.pazartesi evde yattım olmadı.o da korkutuyor beni.of bizim sıpaların gelmesi de nazlı doğması da!
sen test yaptın mı?
amin canım ya,inşallah hayırlısı neyse o olur. çok gergin hissediyorum kendimi,ultrason bu kez yüzümü güldürür inşallah. bir de cumartesiden beri ne zaman işe gitsem peçetede kalacak şekilde kahverengi lekelenmelerim oluyor.pazartesi evde yattım olmadı.o da korkutuyor beni.of bizim sıpaların gelmesi de nazlı doğması da!
sen test yaptın mı?
yok canım ya... yapmayı düşünmüyorum. pek umudum yok bu ay çalışamadık fazla.. adetimi bekliyorum yani
yada gebelik üç-dört gün içinde belli olsaydı... oda iyi olurdu[/QUOT süpper olurdu valla