- 2 Ağustos 2010
- 4.024
- 69
- 45
ben test de alamıyorum burası küçücük bi ilçe uyuz eşim bana aldırmıyo eczaneden kendisi de almıyo.vana gidince alıyoruz 5 tane falan ama ben onları hemencik bitiriyoruşimdi bi tane kaldı makyaj masamın çekmecesinde her yatak odasına gitmemde çekmeceyi açıp bakıyorum
cuma yapacam ama kafaya koydum.hafta sonu vana gidecez
kizlar su karbonat testiyle ilgili bisey söylicem
ablamda denedi bunu onda köpürmemis hatta karbonat direk dibe cökmüs ama o ay hamileymis meger
yani bence pekte bi dogruluk payi yok bunun
ben de yavaş yavaş yatsam iyi olacak.yarın uzuuun bir gün olacak.hepinize iyi geceler.yarın görüşürüz.hayırlı haberler alırım inşallah eve döndüğümde.
canım bende de direk dibe çökmüştü ama o ay hamiş filan değildim bencede doğruluk payı yok baksana ablan hamişmiş bense değildim
sehra sen ne zaman adet olmayacaksın
yaa hayııır! onu da yap da adam kaçsın! o yöntem hijyenik değil hem!bir de bebik varsa zarar vereceksin!yine yanlış yazmışım uykum mu geldi ne:44:
orda bişi daa okudum şu parmakla olan okumuşsunuzdur belki ama ona caserat edemedim.ayy bide onu yapsam ve yakalansam
sağ olun hepiniz de! valla bel ağrım olmasa dersteyken unutuyorum hamileliği,bir yöne iyi oluyor,yoksa endişe doluyum genelde,pek yansıtmasam da...off bak ayrılamıyorum forumdan ya...sizleri seviyorum!yarın görüşürüz!
yine yanlış yazmışım uykum mu geldi ne:44:
orda bişi daa okudum şu parmakla olan okumuşsunuzdur belki ama ona caserat edemedim.ayy bide onu yapsam ve yakalansam
kız o sehra benim dimiinşallah yarın olmayacağım canım günüm yarın ama ağrılarım başladı sanki yaa olacam mı acaba offfff
yine yanlış yazmışım uykum mu geldi ne:44:
anaaa o ne ki canım ben gözden kaçırmış olmalıyım kesin
canım ya farkettim yanlış yazdığımıda geç olduhayırlısı olsun kuzu ya olsan da bozma moralini pes etmek yok.
bu gün yemekte kocam diyorum ki ben güzelleştim mi.(hamileler güzelleşiyomuş ya)ne diyeceğini şaşırdı yavrum sanki onu test ediyomuşum gibi.sen zaten güzelsin canım dedi
parmaginin girdigi yer zedelenebilirmis sakin yapayim deme haaa