yaaa ebrucum ikimizde gurbetciymisiz insallah en kisa zamanda calismalarimizin karsiligii aliriz kizlar allahtan hayirlisi ...ay canım kıyamam sana ya ebru32 arkadaşımızda yurtdışından yalnız değilsin canım bizde yurt içi gurbetçisiyiz tabi yurtdışı gibi olmuyor...
umut fakirin ekmeği bee
okumadın sen benim mesajı sanırım benim eşim malatyalı biz vanda çalışıyoruz yazmıştım .
kız gece oturuyodum eski topicleri okuyodum.karbonatla hamilelik testi diye bişi vardı.onu yapiim dedi.allahtan sadece bardağı gördü bide çişime karbonat döktüğümü görseyidi tam deli zannederdi heralde
yaaa ebrucum ikimizde gurbetciymisiz insallah en kisa zamanda calismalarimizin karsiligii aliriz kizlar allahtan hayirlisi ...
o nasıl testmiş? hemen deneyeyim,doğru olup olmadığını test edelim? ay bir de doğruysa o test paralarına acırım!
vallahi canım birazcık karbonatı yada çamaşır suyunu alıyosun üzerine idrarından damlatıyosun yada döküyosun köpürürse hamiş oluyormuşun ada_44 sende böyle yapmıştın dimi canım
vallahi canım birazcık karbonatı yada çamaşır suyunu alıyosun üzerine idrarından damlatıyosun yada döküyosun köpürürse hamiş oluyormuşun ada_44 sende böyle yapmıştın dimi canım
hee karbonatla yaptım ama.allahım sen aklımızı koro
ben almanyadayim canim gerci ben dogma büyüme buraliyim ama bende senin gibi evlendikten sonra
biraz uzaga gittim
bak koru bile yazamamışım koro yazmışım
anladim cnm hakkimizda hayirlisi kizlar ben kaciyorum uyuklayip duruyorum cok asiri yorgun hissediyorum ve 2 gindur surekli uyumak istiyorum ggideyimdebiraz yatayim size iyi sohbetler allah hepimizin gonlune gore versin hayirli bebislerimiz olsun kocaman opuyorum sizleri byeeeee
anladim cnm hakkimizda hayirlisi kizlar ben kaciyorum uyuklayip duruyorum cok asiri yorgun hissediyorum ve 2 gindur surekli uyumak istiyorum ggideyimdebiraz yatayim size iyi sohbetler allah hepimizin gonlune gore versin hayirli bebislerimiz olsun kocaman opuyorum sizleri byeeeee