yaaa kizlar hepiniz turkiyedensiniz yaa bir ben varim yapayalniz dimi keske bende turkiyede olsaydim cok ozledim bebegimde yok cekilmiyor buralar hayirlisiysa insallah bu ay hamis olurum ve olursunuz...anaa cidden mi canım?ben malatyadayım sen neredesin bakim?
kiz Allah iyiligini versin emi acayip güldürdün beni
canim adetinin 11. günü basla bence 15-16sina kadar...
adetin düzenliyse 14. günü yumurtlarsin büyük ihtimal
tmm tatlim insallah allah gonlune gore verir bize guzel haberlerle donersin....aminnnnnnnnnn...
kızlar ben ufak ufak kaçsam?sabaha kırmızılar gelmesse idrar testi yapıcam.negatif çıkarsa perşembe kan testine gidicem..
yaaa kizlar hepiniz turkiyedensiniz yaa bir ben varim yapayalniz dimi keske bende turkiyede olsaydim cok ozledim bebegimde yok cekilmiyor buralar hayirlisiysa insallah bu ay hamis olurum ve olursunuz...
aminnnnnnnnnn...
kızlar ben ufak ufak kaçsam?sabaha kırmızılar gelmesse idrar testi yapıcam.negatif çıkarsa perşembe kan testine gidicem..
kız gece oturuyodum eski topicleri okuyodum.karbonatla hamilelik testi diye bişi vardı.onu yapiim dedi.allahtan sadece bardağı gördü bide çişime karbonat döktüğümü görseyidi tam deli zannederdi heralde
kız gece oturuyodum eski topicleri okuyodum.karbonatla hamilelik testi diye bişi vardı.onu yapiim dedi.allahtan sadece bardağı gördü bide çişime karbonat döktüğümü görseyidi tam deli zannederdi heralde
yaaa alemsin canim varya oldum gulmekten bu kada cile cekiyoruz bebislerimiz icin insallah en kisa zamanda bizimle olurlar eee ne demisler beklenen gun gelecekse cekilen cile kutsaldir dimi yaniii ..........kız gece oturuyodum eski topicleri okuyodum.karbonatla hamilelik testi diye bişi vardı.onu yapiim dedi.allahtan sadece bardağı gördü bide çişime karbonat döktüğümü görseyidi tam deli zannederdi heralde
yaaa kizlar hepiniz turkiyedensiniz yaa bir ben varim yapayalniz dimi keske bende turkiyede olsaydim cok ozledim bebegimde yok cekilmiyor buralar hayirlisiysa insallah bu ay hamis olurum ve olursunuz...
hepinizi öpüyorum kızlarsize iyi sohbetler.. sabah erken kalkacağım için yatsam iyi olcak..esneyip duruyorum...inşallah güzel haberler veririrm ,veremessem de alırım.sizden umutluyum ..tatlı ruyalar ruyanızda bebişlerinizi görünnnn
ingilteredeyim canim yaaa sen nerdesin ???cnm sen nerdesinki?
benim köpürdü ama kızların eşleri falan da yapmış onların kide köpürmüş sağlıklı değil anlaşılan.ama içimde kalmasın dedim
Cnm tşkler. Adetim çok düzenli fakat yumurtlama dönemimin 10. ve 18 günler arasında olmadığına karar verdiğim için testi yapmaya karar verdim. Eğer o günler olsaydı 2 yılda olurdu heralde
ingilteredeyim canim yaaa sen nerdesin ???
ve cok yalnizim butun ailem herkes turkiyede evlendim geldim cok bunaldim bide bebegim olmayinca daha da zor oluyor gurbet((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?