bence yarinida gecir persembe gunu hassas testlerden yap cnm insallah hayirli uzel haberler verirsin bize...selam kızlar,benim dün adet olmam gerekiyordu ama hiçbir belirti yok.henüz test yapmadım hüsrana uğramamak için.şimdi ne yapayım?beklemeli miyim yoksa test mi yapayım?
ayy bu gün ne oldu okuldan geldim üzerimi değiştiriyodum.göğsüm bu ay ne şişiyo ne ağrıyo.bende sıkınca ağrıyacak mı acaba diye aynanın karşısında sıkıyodum
kocam geldi tuhaf tuhaf bakıp çıktıay deli zannedecek adam beni.geçen de plastik bardakla gece 2de tuvaletten çıkarken yakalamıştı
bu gidişle bebiş olmadan kociş kaçacak
selam kızlar,benim dün adet olmam gerekiyordu ama hiçbir belirti yok.henüz test yapmadım hüsrana uğramamak için.şimdi ne yapayım?beklemeli miyim yoksa test mi yapayım?
ayy bu gün ne oldu okuldan geldim üzerimi değiştiriyodum.göğsüm bu ay ne şişiyo ne ağrıyo.bende sıkınca ağrıyacak mı acaba diye aynanın karşısında sıkıyodum
kocam geldi tuhaf tuhaf bakıp çıktıay deli zannedecek adam beni.geçen de plastik bardakla gece 2de tuvaletten çıkarken yakalamıştı
merhaba cnm ben kullaniyorum ve kesin sonuc veriyor ben duzensiz adet gordugum icin adetim bittikten 3 gun sonra basladim ve 16. yaptigim testte yumurtlama olacagini haber verdi bana bnde calismalarimi ona gore ayarladim simdi beklemedeyimKızlar merhaba... ben aranıza yeni katıldım ve 2 yıldır çift çizgiyi görmek istiyorum. Dr gittim herhangi bir problem yok dedi önümüzdeki ay rahim filmi çekecek. Sizden ricam aranızda ovülasyon testi kullanan var mı? varsa hangi gün kullanmaya başlamalıyım? ve ne zaman yumurtlama dönemim bunu nasıl anlarım? bu konularda bana yardımcı olursanız sevinirim... şimdiden teşekkürler....
kız bebeği düşünmemek için bebek hırkası örülürmü
celine geçmiş olsun canımm.
insallah allah hayirli gebelikler nasip etsin...gün be gün artacak hamile sayımız
canım eğer canın sıkılmayacaksa bence yarın idrar testi yap derim ben,yani ben olsaydım çoktan yapmıştımhadi hakkında hayırlısı olsun inşallah...
insallah allah hayirli gebelikler nasip etsin...
benimkide polis
ben deeceye demiştim celine cim.bende süveter örüyorum kendime.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?