bana bunu kayınvalidem sölemişti istemiyorum olmaz demiştim bundan anlayan bi kadın varmış ona gidelim dedi yok olmaz demiştim sonra görümcem böle hamile kalınca merak ettim kadına gitmemiştim eşime yaptırmıştım sadece siz yere yatıcaksınız ayaklarınızı havaya kaldırcaksınız eşinizde ayaklarınızı hafifçe silkicekama hızlı değil hafifçe ve ilişkiden hemen önce idrarınızı yapmayın ben çok stres yapardım idrar vs bunlar spremleri öldürüomuş belkide onunda etkisi oldu ilişkiden yarım saat önce tuvalete girdim bi dahada girmedim sonrasında yarım saat yattım akan yine aktı
bana bunu kayınvalidem sölemişti istemiyorum olmaz demiştim bundan anlayan bi kadın varmış ona gidelim dedi yok olmaz demiştim sonra görümcem böle hamile kalınca merak ettim kadına gitmemiştim eşime yaptırmıştım sadece siz yere yatıcaksınız ayaklarınızı havaya kaldırcaksınız eşinizde ayaklarınızı hafifçe silkicekama hızlı değil hafifçe ve ilişkiden hemen önce idrarınızı yapmayın ben çok stres yapardım idrar vs bunlar spremleri öldürüomuş belkide onunda etkisi oldu ilişkiden yarım saat önce tuvalete girdim bi dahada girmedim sonrasında yarım saat yattım akan yine aktı
arkadaslar merabalar.ben yarını beklıorm normalde en erken ama bgn kahve rengi bir iki damla lekelenmem oldu sabah..sonra tık yok adetim sökülmedi..gazdan ölüyorum bgn ..inşallah devamı gelmez yaaaaaaaaaaaa
Oyle ya da boyle, herseyi bebege kanalize etmis durumdayiz. "Yarim saat onceden tuvalete girdim demissiniz, bu da gebeligi dusunerek birsey yaptiginiz anlamina geliyor aslinda. Kimse ben kafama takmiyorum demesin, (BEN DE DAHİL) herkes hesaplamalarla gidiyor. Soyle tam anlamiyla saldik cayira mevlam kayira olamiyoruz. Haksiz miyim acaba hanimlar? hersey gebelik icin.
Insallah o gelenler implantasyon lekelenmesidiiiir.
arkadaslar merabalar.ben yarını beklıorm normalde en erken ama bgn kahve rengi bir iki damla lekelenmem oldu sabah..sonra tık yok adetim sökülmedi..gazdan ölüyorum bgn ..inşallah devamı gelmez yaaaaaaaaaaaa
EVET İNSALLAHHHHHHH....
neler öğrendim kızlar burda varya ben bu konularda kör cahilin kralıymışım haberim yokmuş
Insallah o gelenler implantasyon lekelenmesidiiiir.
keşke öğrenmeseydin valla daha rahat olurdun eminim
inşallah gelmez ve hamilesindir canım bende yarını bekliyorum test yapmak için ama sanki kırmızılar gelicek gibi hissediyorum ama inşallah benimkide gelmez
hahahahao zaman bana napardınız bilmemm.kocaman göbekle yo yoo test yapmıcam diyen bi tip
"cehalet mutluluktur." bilmesek, beynimizi daha rahat olacak belki...
ben dr.dan gelir gelmez açıyorum bilgisayarı,tek tek istenen tahlillere bakıyorum.eksik olan,fazla çıkan...halbuki bilme işte bilmemne hormonu yüzünden gebe kalma olasılığının zorlaştığını ya düşük riskinin arttığını!sanki sonuç değişecek!yok ama ille bakacağım.dr bile bazen diyor yine dersini çalışıp gelmişsin diye.anneannem hamileliğin ne olduğunu bilmiyormuş, doğumun ne olduğunu doğururken öğrenmiş.bir kez dr görmemiş...biz olsak...
hahahahao zaman bana napardınız bilmemm.kocaman göbekle yo yoo test yapmıcam diyen bi tip
ya tam yazıcam sürekli birileri geliyor sohbete katılamadım:84:celine canım hemen umutsuzluğa kapılma bu ay olmasa bile önümüzdeki ay inşallah olur çok çalışıcaz..ben olmadım daha ama olabilirimde bir an önce belli olsada olacakmı olmayacak mı sıkıntısından kurtulsam...
bi de demişsin ya parlak parlak bakar hamileler
ben ölü gibi bakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?