Canım doktoru aradım, pozitif dedi. Henüz erken gebelik dedi. Adetime kaç gün olduğunu sordu. 4-5 gün dedim. Adetin geçtikten 1 hafta sonra gel dedi.
Ya üzüldüm şimdi. Seninde16,4 çıkmış,yakın değerler.Bende çok hastayım, antibiyotik kullanıp kullanmayayım diye yaptırmıştım. Hay Allah yaaa..
evet,beş hafta dolacak neredyse.inşallah sen de gebesindir.
İnşallah.
Adet döngün kaç gün canım? Beta hcg testini ne zaman yaptırmıştın? Doktor ultrasonla baktı mı?Birde beta hcg artışlarını yazarmısın?
slm kızlar bende daha önceden bu siteyi takip ediodum 1 senelik evliyim bizde çocuk istioduk ama olmuyodu sorun yoktu şuan 5 haftalık hamileyim inanın stresten kendimi bu ay olucak die strese sokuyodum testler yapıodum olsun die düşünmeyin kasık çektirme olayını duydunuzmu bilmiorum biz eşimle onu denedik kasık düşüklüğü oluyomuş dr lar bunu anlayamıomuş
slm kızlar bende daha önceden bu siteyi takip ediodum 1 senelik evliyim bizde çocuk istioduk ama olmuyodu sorun yoktu şuan 5 haftalık hamileyim inanın stresten kendimi bu ay olucak die strese sokuyodum testler yapıodum olsun die düşünmeyin kasık çektirme olayını duydunuzmu bilmiorum biz eşimle onu denedik kasık düşüklüğü oluyomuş dr lar bunu anlayamıomuş
İnşallah.
Adet döngün kaç gün canım? Beta hcg testini ne zaman yaptırmıştın? Doktor ultrasonla baktı mı?Birde beta hcg artışlarını yazarmısın?
o nası bşimiş ?ay daha neler duycaz
Kızlarrrrrr,
adet tarihim 18 aralık muhtemelen 04 aralıkta yumurtladım. Bugün beta hcg baktırdım 17,8 çıktı...
Lütfen yorum...
kasık düşüklüğü oluomuş ağır kaldırmaktan eşimle denedik adetim bittikten sonra hemen yere yattım bacaklarımı havaya kaldırdı bacakları hafif salladı bende kasıklarımıhafifce ovdum gerginleştirdim o gecede ilişkiye girdik yumurtlama tarihini hep takip ediodum hiç takip etmedim ve bunu inanarak yaptım görümcedede adet düzensizliği vardı bebeği olmuyoilaç sayesinde adet oldu adeti bunu denedi ve hammile kaldı dün doğum yaptı inanarak yapın kızlar
kasık düşüklüğü oluomuş ağır kaldırmaktan eşimle denedik adetim bittikten sonra hemen yere yattım bacaklarımı havaya kaldırdı bacakları hafif salladı bende kasıklarımıhafifce ovdum gerginleştirdim o gecede ilişkiye girdik yumurtlama tarihini hep takip ediodum hiç takip etmedim ve bunu inanarak yaptım görümcedede adet düzensizliği vardı bebeği olmuyoilaç sayesinde adet oldu adeti bunu denedi ve hammile kaldı dün doğum yaptı inanarak yapın kızlar
kızlar bu bel çektirme,kasık çektirme işleri çok tehlikeli.
ayrıca bel,göbek,kasık düşmez! işinin ehli dr.lar bazı sinir sıkışmalarında yapıyor,onda bile felç riski var.en masumu kupa çektirmek,o bile bazı sorunlara yol açabiliyormuş.bir de ya gebelik varsa,çok da yeniyse daha,oranı buranı çektirirken giderse? kısmet diyorum yine.nasibinde annelik varsa zamanını ayarlayan da allahsa her koşulda olur.
sen kasık çekme deyince,gerçekten "çekme" sandım,bunu da açıkladım zaten.güzelim ben burda git havalarda zıpla demiyorum sadece ayaklarını eşine kaldırtıcaksın hafif sallıcak yani isteyen yapar istemeyen yapmaz ben ve görümcem bunu denedik hamile kaldık ama en önceside allaha dua etmek ve yumurtlama gününü takip etmemek çünkü o daha çok strese sokuyo ebe arkadaşıma sordum sen düşündükçe rtahimi küstürüosun demişti
kasığımızın düşük olup olmadığını nasıl anlıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?