Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anammm nasıl oynuyor kız o öyle
zehra, hadi bir pozitif haberi de inşallah senden! beyaz ya da şeffaf yoğun akıntı regl öncesi olmaz.normalde adetten önceki dönem kurudur. benimki çamaşırımı batırmasa da hala var.peçeteye geliyor.beyaz ve biraz koyu kıvamda.iğrenç bir insanımama tam tarif edem dedim
pamela göğüsleri her hamilelikte oluyoooor! hepimiz pamelayızo içten içe batmalar,sızlamalar.böyle pek bir seksiler ama,dolgunnno akıntı bende de var..bacak ağrısı ve pamela göğüsleri bir de..başka da bşi kalmadı negatifi yiyince
zehra, hadi bir pozitif haberi de inşallah senden! beyaz ya da şeffaf yoğun akıntı regl öncesi olmaz.normalde adetten önceki dönem kurudur. benimki çamaşırımı batırmasa da hala var.peçeteye geliyor.beyaz ve biraz koyu kıvamda.iğrenç bir insanımama tam tarif edem dedim
ben de sasirdim kaldim. Yegenim de oynardi ablamin karninda ama ben bole sey gormedim. halay cekiyor resmen :)
kız anacığım yılan filan olmasın kadının bebeği
sedasecim bendede beyaz akıntı var peçeteyede baya koyu geliyor hatta çamaşırıma bile bulaşıyor ama hafif bir karın ağrımda var hastalanıcakmışım gibi bugün beklemekten yoruldum henüz 2. denememiz ilk yumurtlamayı kaçırmıştık ama nedense hemen olsun istiyorum çok merak ediyorum :18:
wala bnm adet gelmzde ıdrar testde yapamam guwenmıorm ona.. burda kanda bakılmıyoo kitleri yokmuşş...artık beklerım yılbaşına kadar...
canım sen neredesin ki?en yakın ilçeye ne bileyim,bir devlet hastanesine onu da geçtim özel hastaneye gittt.deeceden de mi sabırlısın ayol!
en yakım ilçe 40 km ondada yol berbaat sırf onun için gtmem de....bakalım ya bılmıormkı...sizce ıdrar testının güvenılılıği ne kadar???
es es sen de mi eskişehirlisin=??
bence yanılma payı çok az canım onun sebebinin biride tarihi geçmiş olabilir ben her yapmamda negatifi yer yemez hasta oldum hamile olan arkadaşlarımda silik çıkanlar bile hamile olduklarını öğrendiler çünkü bende silik bile çıkmadı hiç(offf offf deşme yaramı buarada)tek çıktı belirgin bir şekilde madem kan testi verdirme şansın yok idrar testi yap derim ben canım...
bence yanılma payı çok az canım onun sebebinin biride tarihi geçmiş olabilir ben her yapmamda negatifi yer yemez hasta oldum hamile olan arkadaşlarımda silik çıkanlar bile hamile olduklarını öğrendiler çünkü bende silik bile çıkmadı hiç(offf offf deşme yaramı buarada)tek çıktı belirgin bir şekilde madem kan testi verdirme şansın yok idrar testi yap derim ben canım...
yok anacııım, suyunu içmekle olsa, ben eskisehire ilk gittiğimde musluk suyunu içmiş insanım ama tık yok!:)sabırsız geldim öyle gideceğim!kimse uyarmadı ama o su konusunda beni yaasen de sabırlısın ben gibi de ..dedim eskişehirin suyunu içen böyle heralde (ben eskişehirliyim de)
ben şimdiye kddr 3 kere pozitif test gördüm..3 undede gebe deıldm..((59: