• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralik ayinda asilama yaptiranlar/ yaptiracaklar

Suigeneris17

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2015
639
336
33
39
herkese merhaba, bu ay asilama yaptiran ya da yaptiracaklarla ilgili baska baslik bulamadim. Ben bugun asilamami yaptirdim, bu stresli sureci hep beraber gecirelim istedim

aşılamayı neden oldunuz benım esımde varıkosel var sperm hareketlı sayı dusuk ama doktor bu sonuclarla asılama tutabılır demıs bu yuzden yaptracagız bırde ne zaman gıtmek gerek ben gıdecektım ama adetın 3.günü gidiliyor diye duydum nasıl bır ıslem benı aydınlatırmısınız nolur çok endıselıyım

aşılamayı neden oldunuz benım esımde varıkosel var sperm hareketlı sayı dusuk ama doktor bu sonuclarla asılama tutabılır demıs bu yuzden yaptracagız bırde ne zaman gıtmek gerek ben gıdecektım ama adetın 3.günü gidiliyor diye duydum nasıl bır ıslem benı aydınlatırmısınız nolur çok endıselıyım
Benim esimde de ileri hareketli sperm sayisi sifirdi ve bende de sag tupum rahme yapisik cikti hsg de. Ama esimin sperm sayisindan dolayi bende sorun cikmada da asilama yaptiracaktik. Adetin 2. Gunu cagirdilar beni, igneye baslamak icin. 7 gun igne yaptim dusuk dozda , 8. Gun de catlatma ignemi yapmami soylediler. Bugun de asilama oldum

7 gun ıgne yı kendınızmı yaptınız karından sanırım o ıgneye gerek varmıkı ılalkı zaten yumurta zamanı geldıgınde catlamıyormu :)

ınsallah tutar eger tutarsa bana ozelden mesajatarmısınız ınsallah tutarda bende olumlu dusunurum Allahın ızıyle emeklerınız boşa cıkmaz ınsallah doktorunuz ılerı hareket sayısından dolayı sızı dırek tupe yonlendırmedıyse demekkı bu sekılde tutma olasılıgıda yuksek

ınsallah tutar eger tutarsa bana ozelden mesajatarmısınız ınsallah tutarda bende olumlu dusunurum Allahın ızıyle emeklerınız boşa cıkmaz ınsallah doktorunuz ılerı hareket sayısından dolayı sızı dırek tupe yonlendırmedıyse demekkı bu sekılde tutma olasılıgıda yuksek
Amin insallah Allahim isteyen ugrasan herkese nasip etsin. 15 gune kadar sonuc belli olurmus ben msj atarim size. Evet bu sekilde de ihtimal varmis. Ama ben sanirim okuduklarimdan cok etkileniyorum, cogunlugun yorumu ilk asilamanin genelde tutmadigi seklinde. Ben de ikinciye odaklandim o yuzden:)

bence 1 ve 2 asılama arasında fark yok aynı ıslem yapılıyor zaten yıne tamamen stresle alakalı stes yapma bekle olumlu dusun ınsallah o iğneyı 7 gun boyunca vurdurdunmu? Yanmı mesela ben calısıyorum her gun ızınde alamam bu konuda cok dertleyım

Igneyi evde kendin yapabiliyosun, aksam 5-8 arasi istedigin saatte yapabilirsin dediler bana. Puregon kullandim ben, tek sorun dolapta durmasi gerek ignenin yaninda tasiyamiyosun. Biz 6 bucukta mutlaka evde olmaya gore ayarladik kendimizi hep ayni saat yaptim. Benim yumutlamamda sorun yoktu o yuzden sanirim 7 gun ve dusuk dozda kullndim. 2 tane yumurtam olusmustu cuma gunu, cts gunu de catlatma igneni vurul dedi doktor. O da yine kendin yapabilecegin sekilde hazir igne. Hangi sehirdesiniz siz?

Bursa ama ıgneyı nereye yapacagını damarı fala bulamazkı ınsan ne bılıyım:)hsg fılmıde cektılermı pekı
Igne cok kolay. Ben kan alirlarken bile bakamazdim kendime com rahat yaptim. Gobekten yapiyosun zaten cok basit hic acimiyo bile. Igne de kisa ve ince hisstmiyosun. Zaten hastanede tarif ediyolar kalem gibi bi sey dozunu da cok rahat ayarlayabiliyosun hic korkma asilama zor bi sey degilmis. Hsg cekildim ben iki ay once, sag tupum rahme yapisik cikti. Doktorum ameliyat gunu vermisti ama son gun vazgectim bi kere asilama denemek istedim. Normalde asilama hamile kalma sansini %40 a cikariyo ama benim sag tupum yapisik oldugundan sansim %4 :(

Merhaba kızlar bende bu ay aşılma yaptım Pcos hastasıydım ben 3tane yumurtam oluştu 22mm 19mm ve 16mm kendileri catlmış o yüzden çatlama iğnesi yapılmadı ertesi gün aşılmam yapıldı 6.günüm bugün kasık ve bel Ağrı'm vardı bugün azaldı biraz ama cok fazla akıntım var ve hala devam ediyor bide göğüs ucu tuttuğumda sızlıyo

amelıyat olmayı deneseydın keske esı varıkosel amelıyatı olmayı dusunmedı sanırım aslında bıze olsada gecme ıhtımalıde var gecmeme ıhtımalıde var dedıler hareketlı sayı dusuktu spemrm sayısında azalma vardı daha sonra tanıdık bır aktar vardı bıze buyuk bır kavanozda karısım verdı 1 ay sonra gıttıgımızde ınanılmaz bır artıs olmustu hem harekette hem sayıda onun yanın dada doktor bır hap vermıstı ısmı gelmıyor aklıma mavı kutuda ıkısı mukemmel ıse yaradı doktora gore bu sekıldede hamıle kalabılırmısım ama 7 aydır kalamadım:((

Merhaba kızlar bende bu ay aşılma yaptım Pcos hastasıydım ben 3tane yumurtam oluştu 22mm 19mm ve 16mm kendileri catlmış o yüzden çatlama iğnesi yapılmadı ertesi gün aşılmam yapıldı 6.günüm bugün kasık ve bel Ağrı'm vardı bugün azaldı biraz ama cok fazla akıntım var ve hala devam ediyor bide göğüs ucu tuttuğumda sızlıyo
ınsallah tutmustur canım esınde sorun varmıydı ? yoksa sadece sende mı var

Benim de 2 yumurtam olusmustu, ama catlatma ignesinden sonra doktor bakmadi tekrar asilamadan sonra yumurtalar catlamis mi catlamamis mi. Sadece asilama esnasinda spermi gonderirken ultrasonda izlettirdi bana tuplere gidisini. Cok merak ediyorum zaman gecmek bilmiyo. Daha bi kac saat oldu gunler nasil gececek

Benim de 2 yumurtam olusmustu, ama catlatma ignesinden sonra doktor bakmadi tekrar asilamadan sonra yumurtalar catlamis mi catlamamis mi. Sadece asilama esnasinda spermi gonderirken ultrasonda izlettirdi bana tuplere gidisini. Cok merak ediyorum zaman gecmek bilmiyo. Daha bi kac saat oldu gunler nasil gececek
eger hamıle kalırsınız muhakkak paylasın benımde 1 ayım kaldı ınsallah kalırız :)

amelıyat olmayı deneseydın keske esı varıkosel amelıyatı olmayı dusunmedı sanırım aslında bıze olsada gecme ıhtımalıde var gecmeme ıhtımalıde var dedıler hareketlı sayı dusuktu spemrm sayısında azalma vardı daha sonra tanıdık bır aktar vardı bıze buyuk bır kavanozda karısım verdı 1 ay sonra gıttıgımızde ınanılmaz bır artıs olmustu hem harekette hem sayıda onun yanın dada doktor bır hap vermıstı ısmı gelmıyor aklıma mavı kutuda ıkısı mukemmel ıse yaradı doktora gore bu sekıldede hamıle kalabılırmısım ama 7 aydır kalamadım:KK43:(
Degerleri ne kadardi esinin?? Benim
Ileri hareketli sifirdi, digerleri de normal degerin yarisi kadardi. Biz de keciboynuzu kuru uyguluyoruz ve emodex kullaniyoruz ama artti mi bilmiyorum

Back