- 15 Mart 2022
- 152
- 79
- 28
- 29
Yaptım canım hemde misafirler vardı çok ağırdı benim de ama şuan geçti 1 saat kadar ağrı sürdü ben 5 30 da vurdum 6 da gonalf yaptımD Derin02211 yaa siz cetrodil i yaptınız mii? Ben yaptım ama o bölge acıyor sanki sizde de oldu mu ? Sanki ağrım da arttı ya benim
Evet biraz ağrılı bir iğne benim o bölgem hala mor.D Derin02211 yaa siz cetrodil i yaptınız mii? Ben yaptım ama o bölge acıyor sanki sizde de oldu mu ? Sanki ağrım da arttı ya benim
Ücret hakkında bilgi verir misiniz acabaa?Merhaba hanımlar,
Eylülde yaptırdığım negatif aşılamadan sonra 2 Aralıkta Bahçeci Fulya da Tüp bebek tedavisine başladım. İğnelerimi vuruluyorum şu anda. Bugün 3. GünümYaşım 26. Reglim çok düzensiz. Tüp bebek ilk defa yaptırıyorum ve doktoruma da çok güveniyorum. Yumurtalıklarımda her birinde 7-8 yumurta gördüğünü söyledi. Sanırım dondurulmuş embriyo transferi edilecek. 1 ay dinlendirildikten sonra. Henüz bir şey belli değil. Cumartesi kontrolüm var umarım her şey yolunda gider. Benimle deneyimlerinizi paylaşır mısınız ? Nelere dikkat etmeliyim. Şansı artırmak için yapmam gereken, yemem ya da yememem gerekenler hakkında birbirimiz ile iletişimde olalım isterim İnşallah Rabbim isteyen herkese nasip eder kucaklarımızı boş bırakmaz
Pıhtılaşma için bir şey yapıldı mı peki?Ben kabak çekirdeği hergün 2 avuç kadar yedim bence faydası var badem ceviz laktozsuz süt içtim. İlk transfer tuttu fakat kan pıhtılaşmam varmış düşük oldu şimdi 2. Bu ay arkadaki embriyo ile yola devam.. hastane transfer sonrası 1 saat hareket etme çişini mişini tut ayağa kalkma lütfen bence en önemli kısım ilk 1 saat. İnşallah bebişlerimiz hepimizin hemen tutsun
Ben ikisini de aynı saatte pes pese yaptım evet sonra geçti Allahtan. İyi ki sayılı gün gerçektenYaptım canım hemde misafirler vardı çok ağırdı benim de ama şuan geçti 1 saat kadar ağrı sürdü ben 5 30 da vurdum 6 da gonalf yaptım
Benim ilkti daha morarmadı da opuya kadar morarır galiba . Sizinde bugün opu var .Allah yardımcınız olsun su gibi geçsin güzel haberlerini bekliyoruzEvet biraz ağrılı bir iğne benim o bölgem hala mor.
Çok teşekkür ederim yatışım yapıldı az önce birazdan alırlar inşallahBenim ilkti daha morarmadı da opuya kadar morarır galiba . Sizinde bugün opu var .Allah yardımcınız olsun su gibi geçsin güzel haberlerini bekliyoruz
Ettim Allah kabul etsin yardımcınız olsunnÇok teşekkür ederim yatışım yapıldı az önce birazdan alırlar inşallahbana dua edin lütfen ismim Tuğba
Canım merhaba nasılsın toplandı mı yumurtaların? Benim 17 adet toplanmışAmin inşallah
Massallah sayınız çok iyiymişCanım merhaba nasılsın toplandı mı yumurtaların? Benim 17 adet toplanmış
Teşekkür ederim inşallah kalitelidirlerMassallah sayınız çok iyiymiş
Insallahh ,bilgi verdiler mi size ?Teşekkür ederim inşallah kalitelidirler
Yok yarın sabah embriyolog ile görüşeceğim. Zaten benim dondurma yapılacak o yüzden iki adet sonrası transfer olacakmışInsallahh ,bilgi verdiler mi size ?
Anladım hayırlısı olsunn hakkinizdaYok yarın sabah embriyolog ile görüşeceğim. Zaten benim dondurma yapılacak o yüzden iki adet sonrası transfer olacakmış
Teşekkür ederimAnladım hayırlısı olsunn hakkinizda
Bana Çarşamba kontrole gel dedi kolaylıkla geçsin inşallahBen ikisini de aynı saatte pes pese yaptım evet sonra geçti Allahtan. İyi ki sayılı gün gerçektenBugün opu tarihim belli olacak bi aksilik olmazsa
Çok teşekkür ederimm hepimizinBana Çarşamba kontrole gel dedi kolaylıkla geçsin inşallah
Ben kabak çekirdeği hergün 2 avuç kadar yedim bence faydası var badem ceviz laktozsuz süt içtim. İlk transfer tuttu fakat kan pıhtılaşmam varmış düşük oldu şimdi 2. Bu ay arkadaki embriyo ile yola devam.. hastane transfer sonrası 1 saat hareket etme çişini mişini tut ayağa kalkma lütfen bence en önemli kısım ilk 1 saat. İnşallah bebişlerimiz hepimizin hemen tutsun16 yumurta toplandı ve 6 embriyo oluştu 5.gün e yaşayan sadece 1 embriyo vardı oda donduruldu 5 Aralık ta transfer edildi ama ameliyathane de 5dakika tutmadılar odaya gittik yataklar belimize geliyor indirdik ben yattım 15dakika oldu olmadı doktor yatın demedi kalkın dedi bizi kaldırdılar sonra mecbur çıktık gittik
Canimm nasılsın nasıl geçti nasıl oldunnÇok teşekkür ederim yatışım yapıldı az önce birazdan alırlar inşallahbana dua edin lütfen ismim Tuğba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?