• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık ayı Tüp bebek tedavisine başlayanlar buraya ☺️

Merhaba arkadaşlar bende 3 Aralıkta başladım iğnelerime yarın kontrolüm var . Bu 3. Tüp bebek tedavim olacak hepimiz için güzel sonuçlanır inşallah 🥰. Gonalf 300 ve perfoveris 150 kullanıyorum

Merhaba arkadaşlar cyclo progynova bittikten sonra kaç gün sonra regliniz geldi de transfer için kontrole gittiniz 🌸

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar bende 3 Aralıkta başladım iğnelerime yarın kontrolüm var . Bu 3. Tüp bebek tedavim olacak hepimiz için güzel sonuçlanır inşallah 🥰. Gonalf 300 ve perfoveris 150 kullanıyorum
Merhaba iğnemin 8.günü pazartesi yumurta toplama var hepimiz için hayırlı sonuçlar olsun 🤲

Merhaba hanımlar,
Eylülde yaptırdığım negatif aşılamadan sonra 2 Aralıkta Bahçeci Fulya da Tüp bebek tedavisine başladım. İğnelerimi vuruluyorum şu anda. Bugün 3. Günüm ☺️ Yaşım 26. Reglim çok düzensiz. Tüp bebek ilk defa yaptırıyorum ve doktoruma da çok güveniyorum. Yumurtalıklarımda her birinde 7-8 yumurta gördüğünü söyledi. Sanırım dondurulmuş embriyo transferi edilecek. 1 ay dinlendirildikten sonra. Henüz bir şey belli değil. Cumartesi kontrolüm var umarım her şey yolunda gider. Benimle deneyimlerinizi paylaşır mısınız ? Nelere dikkat etmeliyim. Şansı artırmak için yapmam gereken, yemem ya da yememem gerekenler hakkında birbirimiz ile iletişimde olalım isterim 🌺 İnşallah Rabbim isteyen herkese nasip eder kucaklarımızı boş bırakmaz ☺️🌺🙏🏻🙏🏻
Çok su içmelisiniz bol yeşillik zeytin yağı tüketin fındık kaju badem ceviz muz tüketin eğer sigara kullanılıyorsa bırakın eşiniz içiyorsa en fazla 5 tane içsin Allah'ım insalah hayirli sonuçlar nasip eder

Çok su içmelisiniz bol yeşillik zeytin yağı tüketin fındık kaju badem ceviz muz tüketin eğer sigara kullanılıyorsa bırakın eşiniz içiyorsa en fazla 5 tane içsin Allah'ım insalah hayirli sonuçlar nasip eder
Aminnnn çok teşekkür ederim sigarayı bıraktım 1 ay oluyor eşim de azalttı inşallah güzel sonuçlar alırım ve alırız 😍❤️

Dozun aynı kaldi 225 kullanıyorum. Pazar günü cetrodil de verdi. Pazartesi tekrar kontrol var muhtemelen perşembe cuma opu olur dedi. Yani onlar olcerken ben saymaya çalıştım da 8 gibiydi . Bir de geriden gelenler de varmış
Dozunuz aynı ve bende pazar cetrotıde iğne vurucam hadi bakalım hayırlısı 😊

Merhaba aynı gün başlamışız benim de yarın kontrolüm var :) neden uzun olacak serüveniniz? ☺️
Benim maalesef tüplerde tıkanıklık varmış ondandolayi olmuyormuş. Ve bunu bir seneye yakın ilaçlı tedavi denedikten sonra ogrendik🥲 embriyo dondurulacak eğer sayı yeterli gelmezse doktora havuz yöntemi yapılacak. Sonra ameliyat olacağım tüpler alınacak. Tam iyileşme sonrası transfer olabilecegim😔

Aminnnn çok teşekkür ederim sigarayı bıraktım 1 ay oluyor eşim de azalttı inşallah güzel sonuçlar alırım ve alırız 😍❤️
Merhabalar beslenme ile ilgili sorunuz olmuş da ben yaklaşık 3 ay tüp bebek diyetisyeni ile çalıştım bu süreçten önce. Şu anda da onun verdiği listeyi uyguluyorum. Haftada iki gün hariç iki yumurtalı abokadolu sebzeli kahvalti var. Her türlü karbonhidrat yasak. Süt ve büyük baş eti de yasak. Beyaz et ise doğal olduğuna eminsen yiyebilirsin dedi . Genel olarak sebze ve bol salata tüketiyorum 🫡

Merhabalar beslenme ile ilgili sorunuz olmuş da ben yaklaşık 3 ay tüp bebek diyetisyeni ile çalıştım bu süreçten önce. Şu anda da onun verdiği listeyi uyguluyorum. Haftada iki gün hariç iki yumurtalı abokadolu sebzeli kahvalti var. Her türlü karbonhidrat yasak. Süt ve büyük baş eti de yasak. Beyaz et ise doğal olduğuna eminsen yiyebilirsin dedi . Genel olarak sebze ve bol salata tüketiyorum 🫡
Merhaba teşekkür ederim bilgileriniz için.

Back