- 25 Mart 2024
- 77
- 42
- 3
- 33
Kız ben ne dedim bu gruptaki herkes pozitif olacakmış gibi hissediyorum demedim miÇok teşekkür ederim kızlar gerçekten bu grupta sanırım atlamadiysam kim test yaptıysa pozitif geldi. Rabbim hasretiyle hak eden herkese nasip etsin. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağa alırız. Herkes dualarımda
Hahahaha Allah seni de güldürsün dediğini söyledim az önce bendeKız ben ne dedim bu gruptaki herkes pozitif olacakmış gibi hissediyorum demedim mi
Benim kimyasal oluyor cnmÇok teşekkür ederim kızlar gerçekten bu grupta sanırım atlamadiysam kim test yaptıysa pozitif geldi. Rabbim hasretiyle hak eden herkese nasip etsin. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağa alırız. Herkes dualarımda
Değerin düşüyor mu üzüldüm inşallah tez vakitte Allah nasip eder canimBenim kimyasal oluyor cnm
her seyde vardır bir hayır her şeyi hayırlı olarak düşün ve izle kendini sakınBenim kimyasal oluyor cnm
Aynn öyle nasip değilmiş olsunher seyde vardır bir hayır her şeyi hayırlı olarak düşün ve izle kendini sakındualarımdasın
Allah bu duyguyu isteyen herkese nasip etsin canımKızlar benimde iyi haberim varçok şükür ilk defa silik de olsa erken gebelik testinde silik çizgiyi gördüm. Dün rüyamda gebelik testi 3 kez yapıyordum hepsi pozitifti dayanamadım yaptım dedim bu bir işaret . 3. Gün embriyosu 7. Günüm transferde silik çıktı çok güzel bir duyguymuş ama sabredip kan vermeyeceğim doktor 10. Gün ver dedi 10. Gün kanımı vereceğim .
Hayırlı uğurlu olsun kızlarMerhaba kizlar benim 11. Günüm kan verdimsonuç 208.2 çıktı
Kızlar kanımı verdim değerim 179 çıktı iyi mi sizce
Kaçıncı gününüz sizinKızlar kanımı verdim değerim 179 çıktı iyi mi sizce
Aa maşallah çok iyiBenim 11.günüm 538.38 çıktı sonucum
Kız senin iki embriyo mu tranfer ettirdinBenim 11.günüm 538.38 çıktı sonucum
Yok canım tek benim 2 çok istedim ama doktorum yapmadı rahim küçük düşük riski olur diye. İçerde bölünmediyse tabiKız senin iki embriyo mu tranfer ettirdin
Kız senin iki embriyo mu tranfer ettirdiBenim 11.günüm 538.38 çıktı sonucum
Evet benimde doktorum devam et dediKızlar ilaçlarımız hayati önem taşıyormuş doktorum aradı aksatmadan aynı şekilde devam et diye
Yok canım tek benim 2 çok istedim ama doktorum yapmadı rahim küçük düşük riski olur diye. İçerde bölünmediyse tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?