- 6 Şubat 2009
- 2.414
- 161
- 46
Bat in 6 aralikmis bugün saha yani anca silik cikar iste. Olsun gec olsun güc olmasin tebrik ederimDoğru haklısın canım. Boşuna stres olmuşum üzülmüşüm. Bat zaten 6 aralık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bat in 6 aralikmis bugün saha yani anca silik cikar iste. Olsun gec olsun güc olmasin tebrik ederimDoğru haklısın canım. Boşuna stres olmuşum üzülmüşüm. Bat zaten 6 aralık
Guncel listemize bak istersenDoğru haklısın canım. Boşuna stres olmuşum üzülmüşüm. Bat zaten 6 aralık
aynen anlattığın gibiydi canım çok şaşırdım ilk defa böyle birşey görmüştüm .netten araştırdım bazı hamilelerde her adet dönemi gelince böyle bir akıntı geliyormuş .inşallah sende hamilesindir canım
Canım gözün aydın gayet net bir şekilde pozitif yarın kan testini yaptır kesin çıkar. Benim çok silikken bile çıkmıştı. Hadi hayırlısı sağlıkla kucağına al inşallahİyi akşamlar kızlar netim yok fazla yazanları okuyamadım . Hamilemiz mi var. Bişey soracaktım. Bugün tekrar test yaptım ve sonuç bu. Acaba test bozuk mu negatif mi
Dün yapmıştım . Kesin yanlış bu testÖnceden dedigin nekadar önceden yapmistin?
Amin inşallah canım ya inşallah vardırCanım gözün aydın gayet net bir şekilde pozitif yarın kan testini yaptır kesin çıkar. Benim çok silikken bile çıkmıştı. Hadi hayırlısı sağlıkla kucağına al inşallah
İnşalşah test bozuk değildirBat in 6 aralikmis bugün saha yani anca silik cikar iste. Olsun gec olsun güc olmasin tebrik ederim
Kizlar birsey sormak istiyorum bhcg baktirdim tekrar ilerleme nasıl die acilden dogum doktorum 1 ay raporluymus degerim 1881 cikti sizce kac haftalik gebeyim ekimin 19unda kurtaj olmustum nasil hesaplanicak acaba hic adet gormeden hamile kaldim
Yaaa nasıl heyecanlandım bir bilsenGuncel listemize bak istersen
En iyilerini versin rabbim hepinize insallah. Beklemekz zor ve zor olani basardin canim tebrik ederim. Kan testi ile onaylat insallah rabbim saglikli sihatli kucağına almayi da nasip etsin insallahYaaa nasıl heyecanlandım bir bilsen
canim gozun aydin cok sevindim ama bu test bozuk korkusundan kurtulmak icin bir tane daha test yapabilirsinYaaa nasıl heyecanlandım bir bilsen
Amin canım amin inşallah. İyi ki varsınızEn iyilerini versin rabbim hepinize insallah. Beklemekz zor ve zor olani basardin canim tebrik ederim. Kan testi ile onaylat insallah rabbim saglikli sihatli kucağına almayi da nasip etsin insallah
canim gozun aydin cok sevindim ama bu test bozuk korkusundan kurtulmak icin bir tane daha test yapabilirsin
Gözün aydın canmSaol canım teşekkür ederim. Yarın tekrar yapıcam
Teşekkür serim canım benimGözün aydın canm
Bendede haşimato var antikorlarınız kaç geliyor canımcanim bende triod var senin deger kac hasimato benimki
Gözün Aydın canım Rabbim kucağına almayı nasip etsin çook sevindimAmin canım amin inşallah. İyi ki varsınız
Sizin adınıza çok sevindim umarım rahat bir hamilelik geçirirsinizİyi akşamlar kızlar netim yok fazla yazanları okuyamadım . Hamilemiz mi var. Bişey soracaktım. Bugün tekrar test yaptım ve sonuç bu. Acaba test bozuk mu negatif mi
Pozitiiif canım benim hayırlı uğurlu olsun bebişinn belirtilerin nelerdi neler yaptın anlat bizleree :)İyi akşamlar kızlar netim yok fazla yazanları okuyamadım . Hamilemiz mi var. Bişey soracaktım. Bugün tekrar test yaptım ve sonuç bu. Acaba test bozuk mu negatif mi
Allah razı olsun canım . Amin inşallah. Darısı hepinizin başınaGözün Aydın canım Rabbim kucağına almayı nasip etsin çook sevindim