- 11 Nisan 2014
- 1.418
- 2.969
yok canım elimde test yok pazartesi alıp yapmam lazım tabi kırmızıları görmezsem.Test yaptin mi canim
Bat ne zaman canımm ?Bende şimdi test yaptım kocaman bir negatif çok üzgünüm
(
Insallah canim hayirlisiyla ciksin haberlerini bekliyoruz sabahEvet canımm aslında durayım diyorum ama dayanamıyorum3 test aldım predictor. Birisi yarın sabah olacak diğerleri de 2 gün arayla. Inşallah diğerlerine gerek kalmadan yarın çift görürümm. Amiiin
Hadi insallah canim yaayok canım elimde test yok pazartesi alıp yapmam lazım tabi kırmızıları görmezsem.
Ben fitil krem kullandgm icin hep ıslak kokuda yapiyo cok fenaymAltimin islakligi hic gitmiyor nerdeyse sizinde oyle mi
Benim yumurta gelişmediği icin kullaniyorum zaten gelismedgi icin veriyolar klomeniYa kızlar ben yumurtama takibi yaptırmıştım Yumurta çok güzel gelişti ve beklenilen zamanda çatladı. Yumurta rezeevinde çok iyi demişti doktor.Böyle olupta klomen ve çatlama iğnesi kullanılıyor mu yoksa yunurta gelişmediği ve çatlamadğı için mi kullanılıyor bu ilaçlar
Yok benim igneden sonra oldu canim yaBen fitil krem kullandgm icin hep ıslak kokuda yapiyo cok fenaym
Bende şimdi test yaptım kocaman bir negatif çok üzgünüm
(
canım tüplerle alakalı tıkanıklık veya iltihap gibi bi durumun varsa maydanoz süt buharını öneririm bu ay denedim ve şu an hamileyim iltihap olmasa dahi rahim ici temizliğe birebirTedavi görmüyorum bu ay adeti bekliyorum dr gidince klomenle takip isteyeceğim cunki diğer tedaviler çocuğu olanlara epey pahalı civanperçemi ve aslan oencesini araştırıyorum bir de
Benimde öyle oldu ama icimden birses test yerine kan ver kanda çıkacak diyor sabah erkenden versen mi diye dusunuyorum ne kadar sürede çıkıyor sonuç bilmiyorum kan testi özel hastanede ne kadar sürede cikiyor
Canım ne kadar zamandır deniyorsun ki? Kendine hormon yüklemeden önce eşin de test yaptırsın bence eğer yaptırmadıysa. İkinizde de sorun yoksa zaten güzel gelişen ve kendiliğinden çatlayan bir yumurta için neden ekstra hormon alacaksın?Ya kızlar ben yumurtama takibi yaptırmıştım Yumurta çok güzel gelişti ve beklenilen zamanda çatladı. Yumurta rezeevinde çok iyi demişti doktor.Böyle olupta klomen ve çatlama iğnesi kullanılıyor mu yoksa yunurta gelişmediği ve çatlamadğı için mi kullanılıyor bu ilaçlar
Tabi canim suan listemizde 4 tane hamiş annemiz var cok sukur darisi bizim basimiza insallahŞimdiye kadar burada gebelik haberi veren oldu mu hiç