- 29 Ağustos 2014
- 3.455
- 3.925
- 30
Baya erken canimKızlar bat 9 test yapsam cok mu erken olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Baya erken canimKızlar bat 9 test yapsam cok mu erken olur
Kac gun kala yapmaliyim senceBaya erken canim
Benim geliyordu oyle canim adet oncesi sonra adet oluyordumkızlar ben adet beklerken yapışkan sümüksü sarı renkte akıntım geldi .adet öncesi hiç böyle birşey görmedim .başına böyle birşey gelen varmı bugün ovulasyonun 18.günü hiç bukadar uzun sürmezdi şüphelenmeye başladım
Evet canim daha cok erken cikmaz simdiKızlar bat 9 test yapsam cok mu erken olur
Canim en sagliklisi adet gunu ama 2-3 gun once yapabilirsinKac gun kala yapmaliyim sence
Canim beklesen bir gun daha en azindan daha iyiKızlar yarın bata 5 gün kalmış olacak. Gebelik testimi aldım. Sabah ilk iş test yapmak olacak. Allahimmm inşallah güzel haberler yazarım buraya
Selam canim ekliyorum seni hemen listemize hosgeldin. Bu ay hangi tedaviyi görüyorsun hangi surectesinSlm anne adayları tanışmak isterim sizlerle bat 13 aralik
Bu arada bat ayni daha beklemek cok zor yaSlm anne adayları tanışmak isterim sizlerle bat 13 aralik
Sabredebildigim kadar sabredicem bakalmCanim en sagliklisi adet gunu ama 2-3 gun once yapabilirsin
Haberlerini bekliyoruz canmCanim beklesen bir gun daha en azindan daha iyi
Hm bende bu ay klomen kullandim carsamba gunu de catlatma ignesi vurdurdum bakalm daha calismalardayiz yani hayirlisiTedavi görmüyorum bu ay adeti bekliyorum dr gidince klomenle takip isteyeceğim cunki diğer tedaviler çocuğu olanlara epey pahalı civanperçemi ve aslan oencesini araştırıyorum bir de
hadi yaa bende umutlanmıştım biraz ama benim bugün adet olmam lazımdı.Benim geliyordu oyle canim adet oncesi sonra adet oluyordum
Test yaptin mi canimhadi yaa bende umutlanmıştım biraz ama benim bugün adet olmam lazımdı.
Evet canımm aslında durayım diyorum ama dayanamıyorum 3 test aldım predictor. Birisi yarın sabah olacak diğerleri de 2 gün arayla. Inşallah diğerlerine gerek kalmadan yarın çift görürümm. AmiiinCanim beklesen bir gun daha en azindan daha iyi
Bende şimdi test yaptım kocaman bir negatif çok üzgünümTest yaptim negatif çıktı