Gün sayıyorum canım heyecanla. Son 2 gün cuma okula da gitmiyorum direk hastane kan tahlili idrar Testi falan yapmadım yapmaya da niyetim yok. Oldu gibi bir his var içimde ilk defa inşallah rabbim nasip eder olmazsa da daha önce de dediğim gibi bana bu gün sayma bekleme umudu veren rabbime şükürler olsun. En azından çözümsüz bir durumda değilim. Zor ve meşakkatli bir süreçteyim ama sonu güzel olacak eminimH Hipermetrop @sirkencubin @Bifincankahvemltm_48 M mimmea kizlar son durumunuzu ve yeni batlari beni etiketleyerek soylerseniz sevinirim
Insallah canim guzel haberlerle gelmeni bekliyoruz. Gebeligi hisseder bazi kadinlar biliyor musun insallah sende hislerinde yanilmiyorsundur ve bebisin seninledirGün sayıyorum canım heyecanla. Son 2 gün cuma okula da gitmiyorum direk hastane kan tahlili idrar Testi falan yapmadım yapmaya da niyetim yok. Oldu gibi bir his var içimde ilk defa inşallah rabbim nasip eder olmazsa da daha önce de dediğim gibi bana bu gün sayma bekleme umudu veren rabbime şükürler olsun. En azından çözümsüz bir durumda değilim. Zor ve meşakkatli bir süreçteyim ama sonu güzel olacak eminim
H Hipermetrop @sirkencubin @Bifincankahvemltm_48 M mimmea kizlar son durumunuzu ve yeni batlari beni etiketleyerek soylerseniz sevinirim
Ben doktor ayın 30 unda gel dediği halde dayanamadım ve evin yanındaki sağlık ocağına gidip kan verdim. 12. günümdü. azda olsa bir şeyler çıkar dedim ama dün verdiğim halde hala sonuç çıkmamış deliricemH Hipermetrop @sirkencubin @Bifincankahvemltm_48 M mimmea kizlar son durumunuzu ve yeni batlari beni etiketleyerek soylerseniz sevinirim
ay hadi inşallahhhhhhhh aşılama tarihin ne zamandıBen doktor ayın 30 unda gel dediği halde dayanamadım ve evin yanındaki sağlık ocağına gidip kan verdim. 12. günümdü. azda olsa bir şeyler çıkar dedim ama dün verdiğim halde hala sonuç çıkmamış deliricem
22 kasım ovitrelle iğnesi oldum, 5 Aralık gibi belli olması lazım, beni de eklerseniz sevinirim:)Batlarinizi bekliyorum
ay hadi inşallahhhhhhhh aşılama tarihin ne zamandı
hayırlısı olsun inşallahhaşılama tarihim 15 kasımdı. doktor 15 gün sonra gel demişti. ben dayanamayıp dün yani 12. günde verdim kanı evin yanındaki sağlık ocağında. ama negatif kızlar . inş birdahakine artık napalım.
Hayırlısı olsun insallahaşılama tarihim 15 kasımdı. doktor 15 gün sonra gel demişti. ben dayanamayıp dün yani 12. günde verdim kanı evin yanındaki sağlık ocağında. ama negatif kızlar . inş birdahakine artık napalım.
Ay hadi canım hayırlı olsun:) inşallah çalışmalar da sonuç verir hemen hamile kalırsınVatana millete hayirli ugurlu olsun ignemi vurdurdum kizlar yoldayim evde mesajlarinizi tek tek okuyacagim insallah
hayırlı olsun bebişler dolsun inşallahVatana millete hayirli ugurlu olsun ignemi vurdurdum kizlar yoldayim evde mesajlarinizi tek tek okuyacagim insallah
İşte beklenen güüünVatana millete hayirli ugurlu olsun ignemi vurdurdum kizlar yoldayim evde mesajlarinizi tek tek okuyacagim insallah
Ay hadi canım hayırlı olsun:) inşallah çalışmalar da sonuç verir hemen hamile kalırsın
Insallah kizlar hepimiz hamiş olalimmhayırlı olsun bebişler dolsun inşallah
Bekleyin kizlar teyze edecegim sizi insallahİşte beklenen güüünsakin kafa sık çalışma sonucundaaa bebişin seninle olur innşallah teyzeleri onu dört gözle bekliyor
Bizde seni teyze edeceeğiiiz hem anniişş hem teyze inşallahhBekleyin kizlar teyze edecegim sizi insallah
Aminnnn insallahBizde seni teyze edeceeğiiiz hem anniişş hem teyze