Aynen oyle canım bekledıkce daha cok stres yapıyoruz sıkıntı oluyor pekı cnm sen de yada esınde sorun var mı yoksa kendılıgınden mı olmuyor kac yılık evlısınYok zaten kendimizi bu sürece hazırlamıştık artık çok beklemek ve yıpranmak istemiyorum.
Bizler yanındayız canıım moralin düştüğü an alo kk olarak yanındayızKac gundur degerlendirme icin bekliyoruz hadi yaein igne derse diye diye bir haftayi gecirdik ama sukur yaein baslayacagiz anammm cok guzel bir morala sahip olmam lazim
Dokuzuncu yılımızdayız ama biz bir senedir filan istiyoruz ve çabalıyoruz. Yaşım 35 öncesinde iki düşük bir kimyasal oldu. Düşüklerden birisi genetik olarak da sorunlu idi.Aynen oyle canım bekledıkce daha cok stres yapıyoruz sıkıntı oluyor pekı cnm sen de yada esınde sorun var mı yoksa kendılıgınden mı olmuyor kac yılık evlısın
Kiz sen beni mi takip ediyosun benim sevdigim var bakmam sanaBizler yanındayız canıım moralin düştüğü an alo kk olarak yanındayız
TeseAy hadi inşallah canıminşallah tutunmuştur meleğin
Inşallah canim benimAy hadi inşallah canıminşallah tutunmuştur meleğin
Aslında ümitli değilim diye düşünüyordum ama öyle değilmiş baya üzüldüm bugünben hep şöyle diye düşünüyorum olmayınca hamile kalmaya 1 ay daha yaklaştım diye teselli ediyorum kendimi.yalnız değilsin cnm bende bütün adet belirtileri yaşıyırorum üşüme girdi biraz önce vucüt ısım düştü sanırım canım şeker çekti bir kase tahin pekmez yedimbazen oğlumun hiç kardeşi olmayacak gibi hissediyorum inşallah yanılırım
İnsallah çok sağol. Güzel haberleri sizden bekliyoruz bu ayInşallah diğer ay olur canım Allahın izniyle. Âmin inşallah
Hmm canım ınsallah hayırlısı olur sızın ıcın dua edıcemDokuzuncu yılımızdayız ama biz bir senedir filan istiyoruz ve çabalıyoruz. Yaşım 35 öncesinde iki düşük bir kimyasal oldu. Düşüklerden birisi genetik olarak da sorunlu idi.
Canım nasıl bir yol izledin allah kucagina almayı nasip etsinKızlar iyi akşamlar.
Benim bat yarın. Ama ben bugün (belirtilerimden şüphelenerek) test yaptım. Sonuç pozitif. Hem de test çizgisi kontrol çizgisi ile aynı renkte. Dileyen isteyen herkese rabbim nasip etsin.
Allaha emanet olun...
Hayırlı olsun canım belirtilerin nelerdi? Klomen vs ilaç kullandın mı biraz anlatırsan sevinirizKızlar iyi akşamlar.
Benim bat yarın. Ama ben bugün (belirtilerimden şüphelenerek) test yaptım. Sonuç pozitif. Hem de test çizgisi kontrol çizgisi ile aynı renkte. Dileyen isteyen herkese rabbim nasip etsin.
Allaha emanet olun...
Canım nasıl bir yol izledin allah kucagina almayı nasip etsin
Canım ben Ağustos’ta hamile kaldım. Ve o bebeğimi 9 haftalıkken kaybettim. Kalbi durduğu için kürtaj oldum. Doktorum bir adetten sonra korunma kanalların açık ve rahmin temiz hemen hamile kalırsın dedi. Ve gerçekten de öyle oldu. Rabbim nasip etti. İnşallah bu defa kucağıma alabilirim. Maalesef ilk hamileliğimdeki gibi havalara uçamadım öğrenince. Oturup ağladım yeniden aynı şeyleri yaşamaktan korktuğum için.
daha yarin baslayacagim calismalara da oyle bekleme sürecine gececegim bakalmKizlarrrr beklemek sıkıyor günasiri mi her gün mü uyguluyorsunuz
Gün aşırı denedik canım. Allah en kısa zamanda size de nasip etsin.Kuzum ben de ağustosta kurtaj oldum 7 haftalikti ilk bebegimdi geçen ay denedim olmadı bu ay çok istiyorum her gün mü günasiri mi denedin
Ve bir hamilemiz dahaaaKızlar iyi akşamlar.
Allaha emanet olun...