Canım inşallah hamilesindir. Güzel haberlerini bekliyoruzEki Görüntüle 2209885 Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım tam 14 gün önce çatlatma iğnsi vuruldum ve bugün test yaptım resmi ekledim bat yarın acba iğne etksi devam ediyor mudur yada hamilelik olabilir mi ne dersiniz tecrübelerinizi benimle paylaşabilir misiniz
Ben adet oldum bugün. Aralık adeti için artık tüp bebek planlaması yapacaz.
bata son 4 gün canım göğüslerimde hassasiyet var iki gündür hasta olacak gibi sürekli tuvalete gidiyorum kasıklarımda ağrı oluyor bekliyorum sabırla test yapmayacağım
Allah razı olsun cnm bnm cok sagol ınsallah hersey hepımız ıcın guzel olur en yakın zamanda kucaklarımız dolsun ınsallah.. canım nasıl yapılıyor ve nerden satın alınıyorCanım bak şuna şükret kendiliğinden yumurtan oluşuyor. Ben her ay klomen kullanıyorum. Geçen ay hayıt çayı içtim yumurtam çok güzel gelişti. Doktorum tavsiye etmişti. Sen de iç istersen faydasını görürsün. Canını sıkma , biliyorum insanın elinde olmuyor her aya bir umutla başlıyosun
batımı yanlış demişim canım sonradan fark ettim yazmayı unutmuşum sanırım 1 aralık batBuyrun kizlar aralik ayinda yapacagimiz testleri burdan paylasalim o zamana kadar da birlikte bekleyelim. Batlari alalimm. Bu ay catlatma ignesi kullanacagim rabbim hepimize hayirlisiyla nasip etsin insallah. Daha once ilk ignede olmustu bu ay da olsun hepinize de sans getirsin insallah
- @gcm19944
- @duskapani
- @Hipermetrop 26 Kasım
sirkencubin 27 Kasım nyks_42 27 Kasım - @Bifincankahve 28 Kasım
- @BbkBbk 28 Kasım
- @mltm_48 30 Kasım
- @mimmea 30 Kasım
- @pembepatiks 1 Aralık
- @Bayankus06 3 Aralık
- @Disi geyik 3 Aralık
- @lifedoesntwait 3 Aralık
- @limoncicegi41 4 Aralık
- @Oznurr26 4 Aralık
- @Jklyyy 4 Aralık
- @ggul1212 5 Aralık
- @Snrs 5 Aralık
- @sonbaharetkisi 5 Aralık
- @Masalim17 6 Aralık
- @Duman77 6 Aralık
- B Beray75 6 Aralık
- @dennisgo 7 Aralık
- @sacperisiii 7 Aralık
- L Laydidiana 8 Aralık
EceCigdem 10 Aralık - @yaprakali 10 Aralık
- @Adlinaa 10 Aralık
- @Celine0719 11 Aralık
- @Vuslat ne zaman 11 Aralık
- @Caglass 11 Aralık
- @Sogukkahve35 11 Aralık
- @MiyavKedi 12 Aralık
- @gamzeli_bebis 13 Aralık
- @ismihazan 13 Aralık
- @croiselle 14 Aralık
- @Platinus 15 Aralık
- @Kbra2214 15 Aralık
- @Valensiya 21 Aralık
- @damlaozcan0666 16 Aralık
- @suz35 26 Aralık
- @Edabk beklemede...
naz_0192 beklemede...
Hayırlısı olsun cnm nerde yasıyosun yanı ıstanbulda mı doktorun adı ne bende arastırıyorum guzel bı doktor olsun dıyorum.. yılmaz guzel dıye bı doktor var nısan tasında kızlar bılen var mı o doktoruBen adet oldum bugün. Aralık adeti için artık tüp bebek planlaması yapacaz.
Canım aktarda satılıyor. Sabahları tok karnına içebilirsin. Tohum halinde satılıyoAllah razı olsun cnm bnm cok sagol ınsallah hersey hepımız ıcın guzel olur en yakın zamanda kucaklarımız dolsun ınsallah.. canım nasıl yapılıyor ve nerden satın alınıyor
Canim benimde daha onceki gebeligimde catlatma iğnesinden 14 gun sonra test yapmistim ve silik cikmisti birkac gun sonra doktora gittim kan testi verdim hamileydim. Sende git biran once canim guzel haberini bekliyorum insallahEki Görüntüle 2209885 Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım tam 14 gün önce çatlatma iğnsi vuruldum ve bugün test yaptım resmi ekledim bat yarın acba iğne etksi devam ediyor mudur yada hamilelik olabilir mi ne dersiniz tecrübelerinizi benimle paylaşabilir misiniz
Ben Ankara da yaşıyorum. İki farklı doktorla paslaşıyorum henüz işlemi kimde yaptıracam netleşmedi.Hayırlısı olsun cnm nerde yasıyosun yanı ıstanbulda mı doktorun adı ne bende arastırıyorum guzel bı doktor olsun dıyorum.. yılmaz guzel dıye bı doktor var nısan tasında kızlar bılen var mı o doktoru
İnşallah canım benim hamileyimdirCanim benimde daha onceki gebeligimde catlatma iğnesinden 14 gun sonra test yapmistim ve silik cikmisti birkac gun sonra doktora gittim kan testi verdim hamileydim. Sende git biran once canim guzel haberini bekliyorum insallah
Amin canım Rabbim hepimize Salih kullardan evlatlar nasip etsin beklemek gercekten cok zor meleklerimizi :)Çok şükür canımInsallah tutunur bebegin . Beklemek ne kadar zor yaa benim de son 10 gün
İnşallah canım benim sabırsizlikla bekliyoruz bizlere haber ver mutlaka :)İnşallah canım benim hamileyimdirdoktr yarın gel dedi inşallah güzel haberlerle dönerim
Tesekkur ederım cnmCanım aktarda satılıyor. Sabahları tok karnına içebilirsin. Tohum halinde satılıyo
Anladım cnm ınsallah tup bebege gerek kalmaz en yakın zamanda rabbım nasıp etsın jnsallahBen Ankara da yaşıyorum. İki farklı doktorla paslaşıyorum henüz işlemi kimde yaptıracam netleşmedi.
Yok zaten kendimizi bu sürece hazırlamıştık artık çok beklemek ve yıpranmak istemiyorum.Anladım cnm ınsallah tup bebege gerek kalmaz en yakın zamanda rabbım nasıp etsın jnsallah
Mutlaka haber vereceğim inşallah güzel sonuç alırımİnşallah canım benim sabırsizlikla bekliyoruz bizlere haber ver mutlaka :)
Doneceksin insallah inaniyoruzİnşallah canım benim hamileyimdirdoktr yarın gel dedi inşallah güzel haberlerle dönerim