- 29 Ağustos 2014
- 3.455
- 3.925
- 30
sakin miyim onuda bilmiyorum yaSakiin kuzuum sakiiin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sakin miyim onuda bilmiyorum yaSakiin kuzuum sakiiin
Ol canım stres en büyük düşmanımız başarmalıyız onu yenmeyisakin miyim onuda bilmiyorum ya
Tamam ben simdi dizi izlemeye baslayinca unuturum zaten herseyiOl canım stres en büyük düşmanımız başarmalıyız onu yenmeyi
Günler çok zor geçecek ama geçecek inşallah ilk ve son denemem olur hepimizin hayırlısıyla bebişi olur inşallahhhh yaBebişinn inşallah seninledir canım güzel haberler verirsin bize
Canim benim bu ay hic agrim olmadi o yuzden umitliydim gecen aylardan farkliydi. Fakat aksam cocuklarla biraz kudurdum hemen ust bacak agrisi olustu. Insallah kotu bisey degilmis.Benim çok kasık ağrım oldu da o yüzden sordum canım.Test falan da kullanmadığm için emin olamadım yumurtladğmdan.İnşAlLah hayrlı haberleri alırız 10aralıkta
canim bana doktor catlatma ignesi oldugum gunun ertesi gun ust uste 3 gun iliski olsundediYarin hemen haber veremem belki kizlar coook isim var yarin. Sabahtan ogluşum servise bindirince doktora gidecegim ordan gelip okula gidecegim gec kalmis bir ogretmenler gunu kutlayacagiz sonra carsida alisveris yapcam cunku esimin dogum gunu. E eve gelcem hazirlik falan bide ignem vurulursa tabi gecesinde kutlama calisma falan filan derken belki carsmba gunu yazarim belki bir bosluk bulursam haber veririm size
Canim benim bu ay hic agrim olmadi o yuzden umitliydim gecen aylardan farkliydi. Fakat aksam cocuklarla biraz kudurdum hemen ust bacak agrisi olustu. Insallah kotu bisey degilmis.
Yumurtlama zamanında kasık ağrısı olması kötü mi ki canım?
İnnşallah canım yaaGünler çok zor geçecek ama geçecek inşallah ilk ve son denemem olur hepimizin hayırlısıyla bebişi olur inşallahhhh ya
İnnşallah canım yaaGünler çok zor geçecek ama geçecek inşallah ilk ve son denemem olur hepimizin hayırlısıyla bebişi olur inşallahhhh ya
Haber vermek içiin iki dakikalık bir boşluk bulamazmısın bizeee aşk olsun bence sen duramazsııın bizsiz haber verirsinnn bekliyoruzYarin hemen haber veremem belki kizlar coook isim var yarin. Sabahtan ogluşum servise bindirince doktora gidecegim ordan gelip okula gidecegim gec kalmis bir ogretmenler gunu kutlayacagiz sonra carsida alisveris yapcam cunku esimin dogum gunu. E eve gelcem hazirlik falan bide ignem vurulursa tabi gecesinde kutlama calisma falan filan derken belki carsmba gunu yazarim belki bir bosluk bulursam haber veririm size
Adet ve ilişki tarihlerimiz aynı ama canım hamilelik belirtileri için biraz erken sanki. Benim de 2 gün önceki ilişkiden sonra çok sancım oldu ama çatlama sancısı olarak yorumladım ben. Bugün de hafif Sancılar oldu. Ha bu arada bu günü fe değerlendirmelisiniz benceEn son 10 kasım da adet gördüm. Yumurtlama dönemim bugündü 2 gün önce korunmadan ilişkiye girdik. İlişkiye girdikten 3-4 saat sonra kasıklarımda şiddetli ağrı ve sancı oluştu ve 1-2 saat sonra geçti. Dünde karın ağrım oldu ama ilk günkü gibi şiddetli değildi. Bugün de bel ağrım var. Acaba hamile kalmış olabilir miyim Test için sabretmek ne kadae zormuş günler geçmiyor acaba bu ağrılar belirti olabilir mi ? Yaşayan var mı ? Biz ilk kez korunmadan denedik ilk seferde olur mu acaba ?
İnşallah olur canım. İki günde hemen böyle belirti olacağını sanmıyorum belki yumurtan çatlıyordur ya da ilk kez korunmadan girince oluşmuş olabilir böyle ağrılar sabret bebişin seninledir inşallah :)En son 10 kasım da adet gördüm. Yumurtlama dönemim bugündü 2 gün önce korunmadan ilişkiye girdik. İlişkiye girdikten 3-4 saat sonra kasıklarımda şiddetli ağrı ve sancı oluştu ve 1-2 saat sonra geçti. Dünde karın ağrım oldu ama ilk günkü gibi şiddetli değildi. Bugün de bel ağrım var. Acaba hamile kalmış olabilir miyim Test için sabretmek ne kadae zormuş günler geçmiyor acaba bu ağrılar belirti olabilir mi ? Yaşayan var mı ? Biz ilk kez korunmadan denedik ilk seferde olur mu acaba ?
Bana daha once ignenin aksami ve diger gun sonra da gun asiri vermisti canim ondan oyle dedimCanim benim bu ay hic agrim olmadi o yuzden umitliydim gecen aylardan farkliydi. Fakat aksam cocuklarla biraz kudurdum hemen ust bacak agrisi olustu. Insallah kotu bisey degilmis.
canim bana doktor catlatma ignesi oldugum gunun ertesi gun ust uste 3 gun iliski olsundedi
Tuvalette yazarim yine yazarimHaber vermek içiin iki dakikalık bir boşluk bulamazmısın bizeee aşk olsun bence sen duramazsııın bizsiz haber verirsinnn bekliyoruz
İnşallah Allah isteyen herkese tez vakitte nasip etsinİnşallah olur canım. İki günde hemen böyle belirti olacağını sanmıyorum belki yumurtan çatlıyordur ya da ilk kez korunmadan girince oluşmuş olabilir böyle ağrılar sabret bebişin seninledir inşallah :)
Amiinnİnşallah Allah isteyen herkese tez vakitte nasip etsin
Canım perşembeden bugune 4 gün olmuş yarın 5 bu kadar ara vermek spermlerin hızını ve canlılıklarını etkiliyor. O yüzden çatlatma ignenizi beklerken esas doktorun onerecegı ilişki gününe 2 gün kalacak sekilde diger günleri de 2-3 gün aralıklarıyla degerlendirmeniz lazım. Yoksa esas gün tam yumurtlama olmuşken spermlerin hızları azaldıgı icin yine amaca ulaşılamayabiliyor. Bu yüzden senin nezdinde herkesi uyarmıs olayım biz de boyle o günü bekliyoruz diye 5-6 gün bekledigimiz oldu ama cok yanlıs tam lazım oldugu zaman spermlerin hareketi azalmıs oluyor.Aslinda en son persembe falan degerlendirmistik sanirim. Catlatma ignesini bekleyip o zamanlari degerlendirelim diye bekledim
Kesinlikle katılıyorum.. hatta sperm testi için bile doktorlar 3 günden sonra test önermiyor yavaş ve ölü sayısı çok çıkar diyeCanım perşembeden bugune 4 gün olmuş yarın 5 bu kadar ara vermek spermlerin hızını ve canlılıklarını etkiliyor. O yüzden çatlatma ignenizi beklerken esas doktorun onerecegı ilişki gününe 2 gün kalacak sekilde diger günleri de 2-3 gün aralıklarıyla degerlendirmeniz lazım. Yoksa esas gün tam yumurtlama olmuşken spermlerin hızları azaldıgı icin yine amaca ulaşılamayabiliyor. Bu yüzden senin nezdinde herkesi uyarmıs olayım biz de boyle o günü bekliyoruz diye 5-6 gün bekledigimiz oldu ama cok yanlıs tam lazım oldugu zaman spermlerin hareketi azalmıs oluyor.