- 1 Kasım 2017
- 4.396
- 7.094
- 26
Bnmde yarn 18.ci günüm yarn vururlar iğneyyi sence gec degil miAdet dongumda yarin 16. Gunum canim bugun de klomen biteli bir hafta oldu adetin 4. Gunu baslamistim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bnmde yarn 18.ci günüm yarn vururlar iğneyyi sence gec degil miAdet dongumda yarin 16. Gunum canim bugun de klomen biteli bir hafta oldu adetin 4. Gunu baslamistim
Bilmiyorum ki canim daha once klomen bittikten 4 gun sonra buyumustu yumurtalar simdi gec buyudu. Ama adet dongum de uzadi benim. 34-39 gun arasiBnmde yarn 18.ci günüm yarn vururlar iğneyyi sence gec degil mi
Bnm bu ay böle oldu hep boşuna hormon yedgmz için dengemizi bozuyorBilmiyorum ki canim daha once klomen bittikten 4 gun sonra buyumustu yumurtalar simdi gec buyudu. Ama adet dongum de uzadi benim. 34-39 gun arasi
Bnm bu ay böle oldu hep boşuna hormon yedgmz için dengemizi bozuyor
Bnm bu ay böle oldu hep boşuna hormon yedgmz için dengemizi bozuyor
benim bat günümü değiştirir misinAynen canim
Başlasın çalışmalar gelsin bebişlerrKizlar en buyuk sagda 18 mm lik varmsi yarin oglende vurdur igneyi dedi iki gun iliski sonra da gun asiri iki gun iliski dedi
Degistridim canmbenim bat günümü değiştirir misin
Haydi insallah canimBaşlasın çalışmalar gelsin bebişlerr
Çok iyi anlıyorum seni canım bende aynı sen gibiyim düşünmeden edemiyor insan . Tutar mı tutmaz mı ama iyi düşü elim iyi olsun . Benim yengem 3 tane aşılama yaptırdı tutmadı. Sonra kendiliğinden hamile kaldı. Allahtan ümit kesilmez canım. Bol bol dua insallahçok sıkıldım yaaaa her ay aynı belirtileri yaşayıp umutlanıyorum çok kızıyorum kendime. artık kendimi dinlemeyeceğim adetim 3 gün geçmedikçe test mest yapmayacağım. aşılama yaparsam olmazsa iyice kahrolurum cesaretim yok artık
Doktor karar veriyor canım. Belli tedavilerden sonra ve yasa göre. Benim yaşım 30Canım aşılamaya neye göre karar veriyorlar
Aynen öyle canım herşeyin hayırlısı inşallah hakkımızdaGünaydın kızlar üzülmeyin hakkımızda hayırlısı benimde bata 8 kaldı bütün belirtiler uçtu gitti demek ki kendi kendime gaza gelmişim zaten o kadar erken belirti mi olurdu dimi aman neyse ya yavrularımız kaderlerimizde yazılı biz sadece bekleme konusunda iyi değiliz moral bozmadan aynı istek ve aşkla her ay bekleyelim önce inanmak gerek Allah’ın vermediğine gönül koyacak değiliz dimi? O herşeyin en doğrusunu bilir
Bebişin seninledir inşallah canımmSlm canlarrr şimdi dr. Geldim yumoşum çatlamışmı diye baktı dr. Şükürler olsun çatlamış son 11 gün sabırsızlıkla bekliyorum :)
canım yaşın ve sorun durumu hatta doktorun ruh hali bile etkili:) bana bir doktor hemen hsg yaptı diğeri önce klomenle deniyecez sonra hsg dedi. Kısacası diyebilirde demeyebilirde benimki 6 ay deneyecekmiş ilaçCanım ben 3.kez çatlatma iğnesi oldum, bu ay da tutmazsa aşılamaya geçer mi acaba.
başka büyüyen yokmu canım diğer yumurtalarında olunca ikiz olur demiştim ben ama:)Kizlar en buyuk sagda 18 mm lik varmsi yarin oglende vurdur igneyi dedi iki gun iliski sonra da gun asiri iki gun iliski dedi
İnsallah canımm insallahh :)Bebişin seninledir inşallah canımm
Çok şükür canım Insallah tutunur bebegin . Beklemek ne kadar zor yaa benim de son 10 günSlm canlarrr şimdi dr. Geldim yumoşum çatlamışmı diye baktı dr. Şükürler olsun çatlamış son 11 gün sabırsızlıkla bekliyorum :)
Oh oh masallah canım benim çok sevindim . Havuçlar ise yaradı deseneKizlar en buyuk sagda 18 mm lik varmsi yarin oglende vurdur igneyi dedi iki gun iliski sonra da gun asiri iki gun iliski dedi
18 mm den sonrasina bakıyorlar ya canim sanirim onlar daha kucukcanım yaşın ve sorun durumu hatta doktorun ruh hali bile etkili:) bana bir doktor hemen hsg yaptı diğeri önce klomenle deniyecez sonra hsg dedi. Kısacası diyebilirde demeyebilirde benimki 6 ay deneyecekmiş ilaç
başka büyüyen yokmu canım diğer yumurtalarında olunca ikiz olur demiştim ben ama:)
Yarina kadar yemeye devamOh oh masallah canım benim çok sevindim . Havuçlar ise yaradı desene