- 23 Temmuz 2018
- 2.453
- 4.788
- 34
Bence değerlendirim canım benim de çok ağrım olmuştu yumurtladığım günBugunku ağrılardan dolayi acaba bu aksami degerlendirsek mi diye düşünüyorum kizlar fikirlerinizi soyler misiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence değerlendirim canım benim de çok ağrım olmuştu yumurtladığım günBugunku ağrılardan dolayi acaba bu aksami degerlendirsek mi diye düşünüyorum kizlar fikirlerinizi soyler misiniz
çatlatma iğnesini nezaman olacaksın cnm spermlerinde tazelenmesi lazımBugunku ağrılardan dolayi acaba bu aksami degerlendirsek mi diye düşünüyorum kizlar fikirlerinizi soyler misiniz
Amiiiin inşallah canım benimm darısı başına inşallah en yakın zamanda hayırlısıyla sana da versin Allahım inşallah şu an hamilesindir hatta ne güzel olur
Bence değerlendirim canım benim de çok ağrım olmuştu yumurtladığım gün
Kontrolum yarin. Catlarma ignesi verir diye dusunuyorum iste o yuzden kararsiz kaldimçatlatma iğnesini nezaman olacaksın cnm spermlerinde tazelenmesi lazım
bence sen değerlendir canım, iğne verirse de 48 saat yada daha fazla canlı kalabiliyor ya o yolunu bulur.Kontrolum yarin. Catlarma ignesi verir diye dusunuyorum iste o yuzden kararsiz kaldim
Amannn bu ay da bir degisik isler bunlar yani rabbim hayirlisiyla versin insallahbence sen değerlendir canım, iğne verirse de 48 saat yada daha fazla canlı kalabiliyor ya o yolunu bulur.
Bugunku ağrılardan dolayi acaba bu aksami degerlendirsek mi diye düşünüyorum kizlar fikirlerinizi soyler misiniz
Aslinda en son persembe falan degerlendirmistik sanirim. Catlatma ignesini bekleyip o zamanlari degerlendirelim diye bekledimCanım gün aşırı ilşki en idealiymiş.Dünü değerlendirdiyseniz bence bugün değil de yarın sabahtan değerlendirebilirsiniz
Simdi yarin catlatma ignesi verirse bol bol kaliteli beslenme ile iki gun ust uste sonra iki gun de gun aşırı degerlendirme yapmayi düşünüyorum
Aslinda en son persembe falan degerlendirmistik sanirim. Catlatma ignesini bekleyip o zamanlari degerlendirelim diye bekledim
insallah canim benim yumurtlamada ilk kez bu ay nedense ne belim ne kasiklarim agrimadi belki o donem cok yogundum ondan canim kendimi dinlemedim bgun yumurtlamanin 5.gunu ben klomem kullandim canim bu ay yumurtlamayida ovulasyon testiyle anladimCanım seninle batlarımız aynıİnşallah hayırlı haberleri alırız.Senin yumurtlama günlerinde kasık ağrın oldu mu?Yumurta gelişmiş ya merak ettim.Hangi yumurtlama belirtileri vardı sende?
insallah canim benim yumurtlamada ilk kez bu ay nedense ne belim ne kasiklarim agrimadi belki o donem cok yogundum ondan canim kendimi dinlemedim bgun yumurtlamanin 5.gunu ben klomem kullandim canim bu ay yumurtlamayida ovulasyon testiyle anladim
Bekleme karari aldık bakalmCanım seninle de batlarımız aynı.Yarın doktor iğne vercekse yarın akşamı değerlendirirsinz belki o yüzden bugünü boş geçin.İki gün arka arkaya sperm kalitesi düşüyormuş,gün aşırı daha iyi diyorlar.
Sakiin kuzuum sakiiinBu gece nasil uyurum bilmiyorum dua edin kizlar biran once başlayayım calismalara
Bebişinn inşallah seninledir canım güzel haberler verirsin bizeBen de varımmmmm bat 7 Aralık sürecimi anlatayım
Adetimin4.günü klomene başladım. 5 gün kullanıp bitirdim. (14 - 18 Kasım)
3 gün sonra doktor kontrolüne gittim, hapın işe yaradığını söyledi ve yumurtam döngünün 10.gününde 12 cm olmuştu, (21 Kasım)
2 gün sonra tekrar çağırdı
Ve tekrar gittiğimde (23 Kasım) yumurtam 17 cm olmuştu. Ertesi günden başlayarak günaşırı ilişki olmasını istedi,
Söylediği gibi yapıyoruz.
Son kontrolden iki gün sonra yani dün(25 Kasım) şiddetli yumurtalık ağrısı oldu, bugün de su gibi akıntı var
Bunlar çatlama belirtisiymiş.
Artık hayırlısını diliyorum :))) 7 aralığı heyecanla bekliyorum