- 7 Ağustos 2010
- 542
- 745
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen öyle artık çok takmamaya çalışıyorum. eskisi kadar stres yapmıyorum artık. sadece regliye yakın günler biraz heycanlanıyorum oda elimde değilInsallah olur canim. Umutlar 2019a kalir artik napalim
Ay kizlar sayfa 52 den sonrasinda koptum ojuyamadim masallah yoklugumu aratmayip topigimize sahip cikmissiniz saolun simdi sizden ricam listeyi guncellerken yardimci olursaniz sevirim. Yeni arkadaslar da var sanirim. Beni etiketleyerek yeni batlarinizi yazarsaniz sevinirim [/QUOT canım benim bat 6 aralık
Ekledim canim hosgeldin ne kadar zamandir bekliyorsun yeni gelenler ne zamandir bekliyor bir tedavi goruyor mu anlatirsa sevinirim bilgi sahibi olursak daha iyi yardimci oluruzBenim de 3 Aralık EceCigdem
en azından yumurtan olabiliyor ne güzel. bol bol havuç ye canım yumurtayı çok iyi besliyormuş. birde çöret otu-bal-barçın yapanlar vardı onlarda olumlu sonuç aldı. benim regli gelirse ben bundan yapıcam kesin. sen tam zamanındasın değerlendirmelisin benceKizlar bugun yumurtaliklarima bakti doktor. 6 tane falan yumurta vardi ama tabi daha kucuktuler cumartesi gunu tekrar cagirdi bakalm o zaman bakacak buyumeye yani daha bir sonuc yok elimde
Canım benim bat 6 aralıkAy kizlar sayfa 52 den sonrasinda koptum ojuyamadim masallah yoklugumu aratmayip topigimize sahip cikmissiniz saolun simdi sizden ricam listeyi guncellerken yardimci olursaniz sevirim. Yeni arkadaslar da var sanirim. Beni etiketleyerek yeni batlarinizi yazarsaniz sevinirim
Bende aynı durumdayım. Her ay ağlamaktan bıktım artık olursa olur modundayımaynen öyle artık çok takmamaya çalışıyorum. eskisi kadar stres yapmıyorum artık. sadece regliye yakın günler biraz heycanlanıyorum oda elimde değil
Canim o bal corekotu tarcini belli bir zamanda yiyormussun sanirim oyle duymustum da havuc incir falan yemeye calisuyorum. Ekrandan gosterdi de bir suru yumurta gordum ama tabi kac tanesi buyuyecek o oneli artik hayirlisien azından yumurtan olabiliyor ne güzel. bol bol havuç ye canım yumurtayı çok iyi besliyormuş. birde çöret otu-bal-barçın yapanlar vardı onlarda olumlu sonuç aldı. benim regli gelirse ben bundan yapıcam kesin. sen tam zamanındasın değerlendirmelisin bence
Canim seni beklemede diye yazdim benCa
Canım benim bat 6 aralık
Ekledim canim hosgeldin tekrar
reglinin 2.günü yeniyormuş sanırım. sabahları aç karnınaCanim o bal corekotu tarcini belli bir zamanda yiyormussun sanirim oyle duymustum da havuc incir falan yemeye calisuyorum. Ekrandan gosterdi de bir suru yumurta gordum ama tabi kac tanesi buyuyecek o oneli artik hayirlisi
Benim suan yumurta buyumesini bekliyorum klomen bitti catlatma ignesi gunu verecek iste bakalmreglinin 2.günü yeniyormuş sanırım. sabahları aç karnına
Tatlim rabbim hayirlisiyla kucagina almayo nasip etsin insallah. Saglikli sihhatli olsun anali babali buyusun insallah cok sevindim ya. Listemizi renklendirdin yaniKizlar hakkinizda hayirlisi hepinize dua ediyorum canlarim
bende önceki ay kullanmıştım çatlama iğnesini tutmamıştı. geçen ayda hsg çekildim oda temiz çok şükür. bakalım artık hayırlısıBenim suan yumurta buyumesini bekliyorum klomen bitti catlatma ignesi gunu verecek iste bakalm
Cok saol bitanem en kisa surede sizdende alicaz guzel haberleri inaniyorum ben bu topik hamislerle senlenicek insaalllaahhTatlim rabbim hayirlisiyla kucagina almayo nasip etsin insallah. Saglikli sihhatli olsun anali babali buyusun insallah cok sevindim ya. Listemizi renklendirdin yani
Hayirlisi canim 2019 da yeni topigimizde hamis olarak konusacagiz insallahbende önceki ay kullanmıştım çatlama iğnesini tutmamıştı. geçen ayda hsg çekildim oda temiz çok şükür. bakalım artık hayırlısı