Canım benim oğlum 2 buçuk yaşında onun içinde cok uğraştım hocalar doktorlar çok ağladım benimde 1 buçuk yildan sonra oldu ama gel bana sor nasıl oldu doğana kadar ilaçalar iğneler hergün dusecekmi ölecekmi korkusu..Bunları yaşayınca istemeden kafama takıyorum valla takmıyorum diyene inanmıyorum.Şimdi ikincisi içinde çabalıyorum bilmiyorum hayırlısı nezaman nezaman o çift çizgiyi görcemAl benden de o kadar
İlk çocuğum da 15 ay sonra olmuştu. Şimdi istiyorum 12-13 ay oldu hala yok
Ben artık kabullendim ya hani bebek yokmu diyenlere benim çocuğum olmuyor diyorumAl benden de o kadar
İlk çocuğum da 15 ay sonra olmuştu. Şimdi istiyorum 12-13 ay oldu hala yok
Umutsuzluğa kapılmak yok canım en azından bir evladın varmış benim hiç yok soranlara çok sinir oluyorum bende olsa saklayacak halim yok bileceksin zaten olmuyor mu diyen var bide olmuyor oldurcan mı diyesim var hiç düşünmüyorlar öyle sorunca karşındakinin içi nasıl sızlıyorBen artık kabullendim ya hani bebek yokmu diyenlere benim çocuğum olmuyor diyorum
canim gozunaydin tup bebekmi tuttu ozeldemi yaptirdinKızlarr merhba çok uzun zamandır buraya yazamadım tüp bebek denicem demiştim normal yollarla olmadı çünkü ilk denemem tutmaz demiştim ama tuttu Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Gözün aydın canım çok sevindim:) sağlıkla kucağına al bebeğini inşallahKızlarr merhba çok uzun zamandır buraya yazamadım tüp bebek denicem demiştim normal yollarla olmadı çünkü ilk denemem tutmaz demiştim ama tuttu Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Çok teşekkür ederim herkesecanim gozunaydin tup bebekmi tuttu ozeldemi yaptirdin
Allahım kucgna almayı nasip etsin inşallahKızlarr merhba çok uzun zamandır buraya yazamadım tüp bebek denicem demiştim normal yollarla olmadı çünkü ilk denemem tutmaz demiştim ama tuttu Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
İnşallah isteyen herkese nasip etsin AllahımAllahım kucgna almayı nasip etsin inşallah
Aminnnnnnnnnİnşallah isteyen herkese nasip etsin Allahım
bat 14 ocak ama testim negatif adetim de gelmedi bakalım hayırlısıKiz ben gittim diye topik terkedilir miii ??tek tek topik gezdirip toplatmayin kendinizi cabuk gelin bakayım sizin yeriniz benim yanim
- @gcm19944
duskapani - @Balpetegim31
- @Megatron20
- @aysenurkaya
- @greyfurt_
- @umran80
- @ebr-u
- @BbkBbk
- @pembepatiks
- @Oznurr26
- @ISTANBULLUGELINN
- @Duman77
- @Laydidiana
- @Sinemhat
- @Adlinaa
- @zeydemor
- @mine2805 23 Aralık
- @Hipermetrop 24 Aralık
- @ReceL 25 Aralık
- @Kedilikadinn 27 Aralık
- @Kelebeksi 27 Aralık
- @Otherozge 27 Aralık
- @Bayankus06 28 Aralık
- @Glrabr 29 Aralık
- @croiselle 29 Aralık
- @Bifincankahve 30 Aralık
- @Edabk 31 Aralık
- @Masalim17 1 Ocak
- @lifedoesntwait 3 Ocak
- @Beray75 4 Ocak
- @maveraben 4 Ocak
- @ggul1212 5 Ocak
- @ismihazan 6 Ocak
- @78duygu 7 Ocak
- @sacperisiii 9 Ocak
- @qew 11 Ocak
BerraAksa_K 12 Ocak - @damlaozcan0666 12 Ocak
- Y yaprakali 15 Ocak
- S Siyene 16 Ocak
- @Caglass 16 Ocak
- M MABA 16 Ocak
- @Mervemm92 17 Ocak
EceCigdem 20 Ocak - @Pembe battaniye 22 Ocak
galaksidebirbalik 23 Ocak - @suz35 28 Ocak
- @naz_edanaz beklemede...
- @Jklyyy beklemede...
- @Snrs beklemede..
sonbaharetkisi beklemede... - @seheryeli77 beklemede...
- @dennisgo beklemede...
- @bebeqimyoldamrcbeklemede...
- @Cemre0000 beklemede...
- @Sem0510 beklemede...
- @mirandaaaa beklemede..
- @duruasya beklemede...
- @papatyam67 beklemede...
- @Celine0719 beklemede...
- @berrakca beklemede...
- @Sogukkahve35 beklemede...
- @MiyavKedi beklemede...
- @gamzeli_bebis beklemede...
- @Serranin annesibeklemede...
- @kays_ beklemede...
- @Platinus beklemede...
- @Gizemzi beklemede...
dvtb beklemede... - @Kbra2214 beklemede...
- @kartanesi64 beklemede...
- @Cemileyavuz beklemede...
- @Valensiya beklemede...
- @bi prenses annesibeklemede...
- @sibelizim beklemede...
- @sirkencubin beklemede...
Ben artık kabullendim ya hani bebek yokmu diyenlere benim çocuğum olmuyor diyorum
Amin canım amin çok zaman oldu yoruluyor insan tez zamanda olsun insallah(( ya deme öyle Allahım katından Salih güzel iyi evlatlar nasip etsin
BiZde 1 yıldır uğraşıyoruz şimdiden yoruldum isyan etmekten korkuyorumAmin canım amin çok zaman oldu yoruluyor insan tez zamanda olsun insallah
Bu sayede mi hamile kaldınız acaba :)Ben yaptım onu bu ay canım yastık koymadım ama ayaklarımı duvara dayayıp havaya kaldırdım 10-15 dk bekledim. Daha önceki aylarda yapmamıştım.
Faydası olduğunu düşünüyorum tabii:)Bu sayede mi hamile kaldınız acaba :)
Çörek otu bal tarçın bildiğim kadarıyla regl 2inci gün başlayıp 10 gün tüketiyosun canım
Malesef kalamadım, ama benim prolaktin sorunum var siz yine deneyin bence her bünye farklı inşallah şifa olurMerhaba polen veya arı sütü ile ya da çörek otu -bal ile hamile kalabildiniz mi ?
Ben de denemek istiyorum da...