- 2 Ekim 2018
- 402
- 453
- 37
benim bu ay ilk defa yumurtalam döneminden 2-3 gün sonra sarımsız akıntılarım olmaya başladı onun dışında dinlemek istemiyorum kendimi tek değişiklik bu. diğerleri her ay aynı. kasıkta hala ağrı var bende de aşırı gaz var. bakalım inşallah bu ay olur yaa valla 11.ay oldu artıkcanim belirtilerim cok kasinti ve ates basmasiiydi daha ogrenmeden 1 hafta once mide bulantisi koku hasasiyeti baslmasti aslinda bir cok kadin bunu bilmez genelde konusurken agzinda boyle. tukuruk birikiyorsa ve agzinda bir tatsizlik. varsa keain gebelik vardir sol kasil ta. ta dollenmeden bu zamanna kadar agri seyrilme oldu asiri gaz. birde insan hamile olunca cok duygusal oluyor. cok sinirliydim aglamakliydim gogsumde. siskinlik degil ama aci vardi sanki gogsunu biri isiriyormus gibi duygu vardi artk 4 ten tecrube mi bilmem ama benm vajinamda cok yumusama vardi sertlik yoktu adet gunune kadar kuruydum sivilcelenme. yuzde degil gogus ve kalca kisminda vardi inan insan kendindeki degisikligi cok iyi fark ediyor ha birdr gunduz hic birse yemek istemiyorsum gece aksine ne olsa yiyorsum ole bole degil