Anammm taze ciftimiz var kizlarr merak etme kuzum tez zamanda olur insallah
Cümlemizin tez zamanda hayırlı evlatları olur inşaallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anammm taze ciftimiz var kizlarr merak etme kuzum tez zamanda olur insallah
Amin tatlim Allah razi olsunRabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin de gerisi onemli degil canim benim insallah ikizdir cok sevinirim ya
Normalde haftasonu duzenleme yapacaktim da neyse hdi hemen ekledim seni
Merhaba! Cnm bel ağrım var sll kasıkta bazen sızlama bazende batma oluyo her ay adet görmeden bir hafta öncesi gögüslerime dokanamazdım acıdan bukez hiç acı yok her ay günüm yaklaştıkca katı beyaz bi akıntı olurdu oda yok eylülde kimyasal gebelik yaşadım ozamanda böyleydi diş etlerim sızlıyor ha birfde aşırı uyku varkartanesi64 merhaba canım bence silik bir çizgi var. ben de senin gibi ayın 15 ini bekliyorum,henüz hiç test yapmadım. herhangi bir belirtin var mı peki regl belirtisi dışında? benim kasığımın sağ tarafında 3 gündür seyirme var ve fazlaca mide gazı sorunum oldu. dün de regl olacakmışım gibi ağrım vardı bugün geçti. inşallah güzel haberler alırız
Bana beddua etti evlat yüzü görme diye nefret ediyorum ondan çok korkuyorum onun yüzünden bebeğim olmuycak diye... hakkımızda hayırlısı olsun...Yaaa kıyamam ama aslında cevreyı bu konuta bakmamak lazım uzuldum senın adına ınsallah bu ay hamıle kalırsın da mılletın agzına laf vermesın ama en cok ta kendın ıcın ınsallah bu guzel haberı alırsın.. kayınvalıden oglunu senı dusunmuyor mu nasıl bı anne o
Etsın cnm o bedua ona doner baska bı sekılde ama rabbım onu ıslah etsın sen canını sıkma ınsallah en yakın zamanda kavusursun bebegıne kac yasındasın cnm senBana beddua etti evlat yüzü görme diye nefret ediyorum ondan çok korkuyorum onun yüzünden bebeğim olmuycak diye... hakkımızda hayırlısı olsun...
21 yaşındayım rabbim verir inşallah 2 yıldır olmuyo bu ay da olmazsa doktora gidcemEtsın cnm o bedua ona doner baska bı sekılde ama rabbım onu ıslah etsın sen canını sıkma ınsallah en yakın zamanda kavusursun bebegıne kac yasındasın cnm sen
çok geçmiş olsun. ben de iki senedir hiç hamile kalamadım canım. bu göğüs ağrısı bende de adet öncesi hep olurdu ama şu an hiç ağrı veya acı yok. sanırım ben de yarın test yapacağım daha fazla bekleyemeyeceğim. iki gün kala belki ben de silik de olsa bir çizgi görebilirimÜ
Merhaba! Cnm bel ağrım var sll kasıkta bazen sızlama bazende batma oluyo her ay adet görmeden bir hafta öncesi gögüslerime dokanamazdım acıdan bukez hiç acı yok her ay günüm yaklaştıkca katı beyaz bi akıntı olurdu oda yok eylülde kimyasal gebelik yaşadım ozamanda böyleydi diş etlerim sızlıyor ha birfde aşırı uyku var
Cok gencmısın cnm bnm ınsallah bu ay hamıle kalırsın da doktora gıtmene gerek kalmaz21 yaşındayım rabbim verir inşallah 2 yıldır olmuyo bu ay da olmazsa doktora gidcem
Actim canim haftasonu yada bugun sizi aktaracagim hemenCanım yeni hamileler için bir grup kuracaktın,ne oldu?
Var mı abla sana daha net gözüküyodur ben göremedim amaTest degisikliklerimde bugun
Var canimVar mı abla sana daha net gözüküyodur ben göremedim ama
İnşaAllah hayırlısıyla gelsin sana miniğin ablacım sıkı sıkı tutunsun senin gebelik haberinle bari sevinelimVar canim
Bi netlesse sevincez de bi oyle bi boyle yaaİnşaAllah hayırlısıyla gelsin sana miniğin ablacım sıkı sıkı tutunsun senin gebelik haberinle bari sevinelim